Τέλος ο Κώστας Τσαπραζλής από την ομάδα Σάλας του ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 15:01 Τέλος ο Κώστας Τσαπραζλής από την ομάδα Σάλας του ΠΑΣ Λαμία

Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία 1964, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Σάλας Κώστα Τσαπραζλή.

Διαβάστε το κείμενο της ανακοίνωσης και τους λόγους του «διαζυγίου»:

«Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά από έκτακτη συνεδρίασή του, ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας, Κώστα Τσαπραζλή.

Οι «ατυχείς» δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Υπεροχή, αποτέλεσαν το λόγο του διαζυγίου μετά από δυόμιση χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας futsal του σωματείου μας, αφού με τα λεγόμενά του μόνος του «έθεσε εαυτόν εκτός ομάδος».

Διευκρινίζεται δε, για αποφυγή παρανοήσεων, ότι στο Χαλκιοπούλειο την Κυριακή ήταν παρόν το μισό Δ.Σ., αφού τα υπόλοιπα μέλη του είχαν μεταβεί στην Αθήνα όπου την ίδια ώρα αγωνιζόταν η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του σωματείου μας.

Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση