Stoiximan Super League: Η Λαμία υποδέχεται την Κηφισιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 13:21 Stoiximan Super League: Η Λαμία υποδέχεται την Κηφισιά

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για πρώτη φορά ο Βόκολος σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι…

Το παιχνίδι Λαμία - Κηφισιά που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στις 17:30’ στο ΔΑΚΛ Αθανάσιος Διάκος, ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της και αισιοδοξεί να αντιστρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις από την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Πανσερραϊκό.

Είναι εντυπωσιακό αλλά από ένα δύσκολο πρόγραμμα που είχε να ξεπεράσει το Λαμιώτικο συγκρότημα κυρίως στις αρχές του β’ γύρου πήρε βαθμούς μόνο στα «πολύ δύσκολα»! Ενδεικτικά στα εννέα τελευταία ανεξάρτητα έδρας έχει μια νίκη, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Στα τελευταία πέντε εντός, έχει μια νίκη με τους Ερυθρόλευκους, μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο και τρεις ήττες, από Παναθηναϊκό, Βόλο και Πανσερραϊκό.

Απέναντι στην Κηφισιά η επίσημη προϊστορία περιλαμβάνει μόνο ένα παιχνίδι, αυτό του α’ γύρου στην Καισαριανή, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 (Λούμορ 95’ - Ακούνια 84’). Ισόπαλο ήταν και το φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στη διάρκεια της διακοπής για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, τον περασμένο Οκτώβριο, με σκορ 2-2 (Ακούνια 19’, Μαρτίνεθ 80’ - Σναϊντερλάν 36’, Ματέους 40’).

Αυτό ήταν ένα από τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο Αθανάσιος Διάκος η ομάδα της Κηφισιάς, καθώς το έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα και στο πρωτάθλημα. Στην αναμέτρηση Κηφισιά – Ατρόμητος 2-1 και στο Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0, κάτι που δείχνει ότι της… ταιριάζει η Λαμία.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως των Λαμιωτών είναι τεράστιο, ίσως όχι για να μείνει σε τροχιά 6αδας, αλλά για να αφήσουν πίσω τους την επικίνδυνη ζώνη. Η απόσταση από τις τελευταίες θέσεις είναι στις τρεις νίκες (από τη στιγμή που υπάρχουν play out ουσιαστικά δεν υπάρχει ζώνη υποβιβασμού. Κι αυτή τη στιγμή τις δύο ομάδες χωρίζουν 3 νίκες όποτε σε περίπτωση «άσσου» η Λαμία απομακρύνεται στις 4 νίκες.

Ίσως για αυτό ο Λεωνίδας Βόκολος για πρώτη φορά δεν ανακοίνωσε αποστολή! Οι 20 εκλεκτοί θα ανακοινωθούν με την ανακοίνωση του φύλλου αγώνα για το διαιτητή Διαμαντόπουλο που επιστρέφει κι εκείνος στο ΔΑΚΛ. Βοηθοί του είναι οι Αντώνιος Σινιοράκης, Παντελής Σπυρόπουλος. 4ος Διαιτητής είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης και στο VAR οι Στέφανος Κουμπαράκης και Τρύφωνας Πετρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση