Βόλεϊ: Λαμία - «Πεύκα» την Τετάρτη για το Κύπελλο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 19:26 Βόλεϊ: Λαμία - «Πεύκα» την Τετάρτη για το Κύπελλο

Όλα για τη νίκη - πρόκριση…

Την είσοδο της στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στο Χαλκιοπούλειο, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ.

Η Λαμιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει τα «Πεύκα», που ήταν η ομάδα την οποία νίκησε εκτός έδρας στον πρώτο γύρο στην παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ανάλογη εμφάνιση θέλει και την Τετάρτη ώστε να κάνει μια νέα αρχή, από το Κύπελλο για να παίξει με άλλον αέρα στη συνέχεια για το πρωτάθλημα.

Διαβάστε την πρόσκληση του ΔΣ;

«Την Τετάρτη 24/1 στις 18:00 το απόγευμα η ομάδα μας φιλοξενεί τα Πεύκα για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας! Καλούμε τον κόσμο της Λαμίας να έρθει στο Χαλκιοπούλειο ώστε να στηρίξει, για πολλοστή φορά φέτος, την προσπάθεια των αθλητριών μας και να τις ωθήσει σε μια νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση…

Ραντεβού στο γήπεδο - Σας περιμένουμε όλους»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση