Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ομάδα των Καλυβίων (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 10:20 Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ομάδα των Καλυβίων (ΦΩΤΟ)

Μικροί και μεγάλοι φίλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς, παρευρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Καλυβίων Λαμίας.

Το περασμένο Σάββατο 17/02/2024, η Ακαδημία του σωματείου μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της εντός του Γηπέδου Καλυβίων - ΔΑΚ "Αλέκος Παπαγεωργίου", παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, των προπονητών και πολλών εκ των γονέων.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η ομάδα μας για να ευχηθεί καλή χρονιά και για να ευχαριστήσει τους μικρούς μας φίλους, και όχι μόνο.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος από την ενορία μας, δίνοντας τις καλύτερες ευχές προς την Ακαδημία μας!

Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Παρχαρίδης, όπως κι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Θάνος Στεργίου, οι οποίοι τόνισαν ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα σε προσπάθειες σαν τη δικιά μας.

Μάλιστα, τους δόθηκε από ένα συμβολικό δώρο της Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ, όπως και στον πατέρα Γεώργιο, από τον πρόεδρο της ομάδας μας Πάρη Τσουμα και τον αντιπρόεδρο Χρήστο Σαμαρά.

Εκτός από την καθιερωμένη βασιλόπιτα, προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους φαγητό, αναψυκτικά και χυμοί, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε μουσική. Για όλα αυτά, θα πρέπει να υπερευχαριστήσουμε τον Κώστα Αγαπητό, η βοήθεια του οποίου ήταν πολύτιμη!

Τα 3 φλουριά της βασιλόπιτας, που αντιστοιχούν σε 3 δώρα - προσφορά της Ακαδημίας μας, βρήκαν ο Άγγελος Γιολδάσης, ο Κωνσταντίνος Λυκοτσέτας και ο Χρηστός Κακάρας.

Δε θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και τους Θανάση Χανή και Βαγγέλη Στασινό, οι οποίοι κάλυψαν την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση! Ευχόμαστε καλή χρονιά κι ανανεώνουμε ραντεβού για του χρόνου!

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση