Απίστευτες καταγγελίες Κούγια για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 08:20 Απίστευτες καταγγελίες Κούγια για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της ομάδας της Λάρισας κάνει λόγο για εγκληματική οργάνωση, ενώ αναφέρει ότι μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΑΕΛ δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του. Μάλιστα σήμερα εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση λέγοντας ότι θα ενημερώσει την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της Football League.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Κουγιας είχε και επαφή με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, μετά τα όσα "επικά" συνέβησαν στην Κέρκυρα σε βαρος της Λαμίας. Στην πρώτη καυτή ανακοίνωση ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι τόσο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, όσο και ο Δήμαρχος του Άργους Δημήτρης Καμπόσος, είναι έτοιμοι να μιλήσουν εκεί που πρέπει.

Διαβάστε τις βαριές καταγγελίες του κ. Κούγια μέσα από την πρώτη ανακοίνωση της Κυριακής,  με την οποία εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του κ. Γιαλιά, τον οποίο χαρακτήρισε ως πραγματικό ιδιοκτήτη των ΑΟ Τρίκαλα, Πανελευσιακού και ΑΟ Χανίων.

«Επειδή πληροφορηθήκαμε ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Τρίκαλα – Πανελευσινιακός – Χανιά Χρήστος Γιαλιάς τόλμησε να μιλήσει σε δημοσιογράφους περί μηνύσεων για τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά τη σφαγιαστική διαιτησία Μιχαηλίδη στο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η ΠΑΕ ΑΕΛ υποβάλλει τα εξής ερωτήματα:
Σε ποιο κακουργιοδικείο για διακεκριμένη κατοχή όπλων προς εξοπλισμό εγκληματικών οργανώσεων ήταν κατηγορούμενος την προηγούμενη εβδομάδα;
Ποια απόφαση εξεδόθη;
Τι είδους βαρύς οπλισμός ήταν αυτός που βρέθηκε στις αποθήκες του;
Για ποια κακουργηματική κατηγορία ήταν κατηγορούμενος στα Γιάννενα και σε ποιόν ανακριτή απολογήθηκε;
Τι συνέβη πέρυσι στο παιχνίδι Παναργειακός – Πανελευσινιακός;
Σε πόσους παίκτες του Παναργειακού ήταν μάνατζερ οι Τσιμπανάκος, Κολοβός;
Σε πόσους παίκτες του Πανελευσινιακού ήταν μάνατζερ οι Τσιμπανάκος, Κολοβός;
Τι δουλειά είχε ο Μπεκάκος στο Άργος σε εκείνο το παιχνίδι;
Τι σχέση έχει με τον Κολοβό και πόσους παίκτες είχε ο Κολοβός πέρυσι στον Πανελευσινιακό και στον Παναργειακό;
Πόσους παίκτες έχει ο μάνατζερ Κολοβός στα Χανιά;
Τι είπε ο Κολοβός στον πρόεδρο της Αναγέννησης Καρδίτσας όταν τον συνάντησε στα αποδυτήρια του παιχνιδιού Χανιά – Αναγέννηση Καρδίτσας;
Για ποιο λόγο βρισκόταν εκεί ο Κολοβός;
Τι σχέση έχει ο Κολοβός με τον προπονητή των Χανίων Γράφα και πόσα χρόνια;
Γιατί έφαγε ξύλο ο Κολοβός μετά τα περσινά play – off;
Επειδή όλα αυτά έχουν άμεση σχέση και με τον Σιδηρόπουλο και με τον Ντότση και με τα άλλα καλά παιδιά που κατηγορούνται στο πόρισμα Παπανδρέου και η δίκη πρόκειται να γίνει τον Μάρτιο του 2016, να προσέχουν τι λένε και να πληροφορούν τον κόσμο ότι λευκό ποινικό μητρώο έχει ακόμη και κείνος που κατηγορείται για τα σοβαρότερα κακουργήματα μέχρι να καταδικαστεί αμετακλήτως.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπό τον κ. Παπαλάκη δεν θα επιτρέψουν ποτέ μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΛ στη Super League να ανέβουν ομάδες με τέτοιους ιδιοκτήτες. Αρκετά έχει τραβήξει το ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά τα περί μηνύσεων, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
Υ.Γ.1: Ο Μάκης Σιδηρόπουλος τι δουλειά είχε να συναντήσει ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία πριν 10 μέρες;
Υ.Γ.2: Ο Δήμαρχος Άργους κ. Δημήτρης Καμπόσος και ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι έτοιμοι να μιλήσουν εκεί που πρέπει.
Υ.Γ.3: Οι πρόεδροι ΠΑΕ στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Football League είτε η ομάδα τους παίζει εντός είτε εκτός έδρας δε συνοδεύονται από καμιά τριανταριά φουσκωτούς. Αυτό το κάνει μόνο ο κ. Γιαλιάς και όχι μόνο τώρα αλλά πολλά χρόνια. Μπορεί να μας πει ποιους φοβάται και γιατί;
».

Διαβάστε την δεύτερη ανακοίνωση της ΑΕΛ σύμφωνα με την οποία ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε απειλή κατά της ζωής του:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα διακόπτει κάθε ανακοίνωση σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν με ιδιοκτήτες ΠΑΕ, διοικούντες ΠΑΕ , μάνατζερς ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετέχουν στην εγκληματική οργάνωση, που συνεχίζει να υφίσταται μαζί με επίορκους διαιτητές και μαζί με αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν τους ορισμούς τους.

Αυτή την απόφαση πήραμε για να μην αποπροσανατολίσουμε τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους οπαδούς μας από τον κύριο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Football League και η άνοδος στη Super League, εκεί δηλαδή που είναι η φυσική μας θέση.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δε θα αφήσει την ιστορική μας ομάδα απροστάτευτη, όπως έγινε στο παρελθόν και η ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2007 διαλύθηκε από την τότε εγκληματική οργάνωση και οδηγήθηκε στην κατάρρευση.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας σήμερα θα συναντήσει την Εισαγγελέα Διαφθοράς κα Ελένη Ράικου, την οποία θα ενημερώσει αφενός μεν για όσα συμβαίνουν και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά κυρίως θα ενημερώσει για τον εκβιασμό που δέχθηκε με απειλή κατά της ζωή του από γνωστό κακοποιό, αν δεν σταματήσει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αποκάλυψη της δραστηριότητας της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος ζει στην Κρήτη και στην Αθήνα και στο παρελθόν είχε σχέση με την ομάδα του ΟΦΗ και τώρα έχει πολύ στενή σχέση με την ομάδα των Χανίων. Η εκβίαση έγινε αμέσως μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και έχει καταγραφεί στο κινητό του κ. Κούγια.

Αμέσως μετά την ενημέρωση της κας Ράικου ο κ. Κούγιας θα καταθέσει έγγραφο στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κ. Παπαλάκη και στη συνέχεια θα έχει προσωπική επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή.

Ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα θα κάνει ο κ. Κούγιας και στο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη.»

Διαβάστε επίσης:

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και το ταξίδι για την "ΙΘΑΚΗ" της Football League

Γιατί η Λαμία αποχωρεί από το πρωτάθλημα - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες βόμβες από Παπαϊωάννου:"Είναι μια γλοιώδης Καμόρα"

Φίλαθλοι Λαμίας προς διαιτητή: "Θα κοιμηθείς ήσυχος το βράδυ;"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση