Οριστικά χωρίς θεατές το παιχνίδι Λαμία - ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 08:10 Οριστικά χωρίς θεατές το παιχνίδι Λαμία - ΑΕΚ

Τι θα γίνει με όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια…

Παρέμεινε η απόφαση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, προκειμένου το παιχνίδι Λαμία - ΑΕΚ να γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφς της Stoiximan Super League.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία, όπου ενημερώνει και τον τρόπο με τον οποίο θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους είχαν ήδη προμηθευτεί ειεστήριο.

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους ότι παρόλο που από το πρωί της Παρασκευής 8/3 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έγιναν αιτήματα προς την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και να πιστοποιήσει την τοποθέτηση και την σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος εποπτείας του γηπέδου, αυτή δεν ανταποκρίθηκε.

Ως εκ τούτου η ΔΕΑΒ έβγαλε σήμερα το βράδυ την τελική της απόφαση για απόρριψη της αίτησής μας, για ανάκληση της προηγούμενης απόφασής της για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή 10/3. Έτσι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους όλους τους φιλάθλους οι οποίοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την παραπάνω αναμέτρηση ότι αυτά ακυρώνονται και από Δευτέρα θα γίνεται η σταδιακή επιστροφή των χρημάτων τους με τον ίδιο τρόπο που τα προμηθεύτηκαν

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση