Α2 Elite League: Κρίσιμο παιχνίδι για τον ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 21:16 Α2 Elite League: Κρίσιμο παιχνίδι για τον ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Πρόσκληση για το εντός έδρας παιχνίδι του το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 στις 16:00’ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Elite League - Ερρίκος Ντυνάν, απευθύνουν οι άνθρωποι του ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Αντίπαλος η ομάδα του ΓΣ Ελευθερούπολης.
Διαβάστε την πρόσκληση:

«ΦΙΛΟΙ του ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ,το συναρπαστικό πρωτάθλημα της  Α2 Εθνικής Κατηγορίας  Elite League συνεχίζεται.

 Βρισκόμαστε τέσσερα παιχνίδια  πριν το τέλος της κανονικής αγωνιστικής περιόδου.

Η  ομάδα μας έχει  καταφέρει να σταθεί ανταγωνιστικά και βρίσκεται στο όριο να αποφύγει τα play out.Κάθε παιχνίδι Έχει την δικιά του δυσκολία και ταυτόχρονα την δικιά του αξία.

Αγωνιζόμαστε  αυτό το  Σάββατο 16 Μαρτίου   και ώρα 16:00 μμ στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας ,με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, η οποία είναι δεύτερη στην βαθμολογία και διεκδικεί άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος του basketball ,να προσέλθουν μαζικά  και να δώσουν με το χειροκρότημά τους δύναμη στους αγωνιζόμενους αθλητές μας, ώστε να μπορέσουμε  να φανούμε για μια ακόμη φορά ανταγωνιστικοί.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ την ομάδα μας και ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ στο κλειστό της Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση