Πρώτος τελικός για τον ΑΟ Λαμίας με Άρης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 16:07 Πρώτος τελικός για τον ΑΟ Λαμίας με  Άρης

Το Σάββατο στις 19:00’ στο Χαλκιοπούλειο. Μη λείψει κανείς!...

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, ο ΑΟ Λαμίας παίζει το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι στην κανονική διάρκεια της Volley League, θέλοντας να κάνει το πρώτο από τα δύο αποφασιστικά βήματα για να μπει με πλεονέκτημα στα play out.

Η ομάδα του Κώστα Αγγουρά το Σάββατο 16 Μαρτίου (19:00’) μπροστά στους φίλους της, απέναντι στην ομάδα του Άρη, χρειάζεται τη νίκη και μόνο αυτή για να έχει το πάνω χέρι απέναντι στις «κιτρινόμαυρες» της Θεσσαλονίκης τις οποίες σημειωτέον τις είχε κερδίσει στον α’ γύρο στη Θεσσαλονίκη γυρίζοντας το παιχνίδι από το 2-0 (2-3)!

Με «καθαρή» νίκη οι Λαμιώτισσες πιάνουν τη 10η θέση και πάνε +1 από τον Άρη και ίσως -3 από το Μαρκόπουλο το οποίο και αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική. Το Μαρκόπουλο που αυτή την αγωνιστική έχει δύσκολο έργο στην έδρα του ΠΑΟΚ αφού ο Δικέφαλος αναζητά την 5η θέση, ενώ το ίδιο έχει κίνητρο να «κλειδώσει» την 8αδα.

Το Μαρκόπουλο είχε πληγώσει τον ΑΟΛ στο Χαλκιοπούλειο και το τρίποντο που πήρε τότε ίσως είναι κι αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Η ομάδα της Λαμίας όμως παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τότε και μπορεί να κάνει το διπλό, προέχει όμως η νίκη στην έδρα του με τον Άρη, ώστε να παλέψει σίγουρα για το πλεονέκτημα έδρας στα play out.

Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης ΟΦΑ και Ηλυσιακός που λύνουν επίσης τις διαφορές τους αυτό το Σάββατο. Αν ο Απολλώνιος θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση (και το μειονέκτημα έδρας) έχει επιλογή μόνο τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Ιλισίων και να παλέψει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Άρη με τον οποίο χάραξαν περίπου ίδιες πορείες. Επίσης ο Ηλυσιακός μαθηματικά έχει ελπίδες για την 8αδα, αλλά αν δεν πάρει πόντο το Σάββατο μένει στους 22 βαθμούς και στη συνέχεια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που νοιώθει την ανάσα της ΑΕΚ στη 2η θέση.

Με λίγα λόγια με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που δείχνει να επιστρέφει στο θρόνο του στη μετά covid εποχή, όλες οι άλλες ομάδες έχουν απρόβλεπτα παιχνίδια!

Όσον αφορά τη Λαμία το κάλεσμα της Διοίκησης είναι ξεκάθαρο και τα κορίτσια χρειάζονται οπωσδήποτε τη στήριξη όλων:

«Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα, η ομάδα μας δίνει το  τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για την κανονική διάρκεια της  Volley League Γυναικών με αντίπαλο τον Άρη. Το παιχνίδι είναι  «τελικός» και χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να κάνουμε το αποφασιστικό  βήμα για πλεονέκτημα έδρας στα play out! Καλούμε όλο τον κόσμο της  Λαμίας να γεμίσει το Χαλκιοπούλειο, να στηρίξει τις αθλήτριές μας και  όλοι μαζί να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

 Σας περιμένουμε όλους - Μη λείψει κανείς».

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Παπαδόπουλος - Χλωρός (επόπτες Καλαντζής - Στάικος, Σημειωτής Καραβάνα)

Σημειώνουμε τέλος ότι στα play out παίζει η 9η με τη 12η ομάδα και η 10η με την 11η. Όποια ομάδα κάνει δύο νίκες αυτόματα παραμένει στη Volley League και αντίστοιχα υποβιβάζονται οι δύο που θα γευτούν δύο ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση