Ποδαρικό με το δεξί για το Γρηγόρη Τσαλαφούτα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 23:19 Ποδαρικό με το δεξί για το Γρηγόρη Τσαλαφούτα (ΦΩΤΟ)

Πρωτιά στον 1ο αγώνα Enduro Greek Series…

Με πρωτιά ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν του Γρήγορη Τσαλαφούτα τόσο κατηγορία του Men Elite όσο και στη γενική κατάταξη.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Θολό Ποτάμι της Χίου ο πρώτος αγώνας του Enduro Greek Series. Αποτελούμενος από 5 ειδικές διαδρομές,  συνολικού μήκους 20χλμ με 500 θετικά υψομετρικά.

Με συμμετοχές από Τουρκία, Βουλγαρία , Γερμανία, και φυσικά αρκετές Ελληνικές ήταν ένας αγώνας με αρκετό ανταγωνισμό.  Ένας αγώνας που τα είχε όλα! Απαιτητικά μονοπάτια, με αρκετή πέτρα, ιδιαίτερα τεχνικά και αρκετό πετάλι στις ειδικές διαδρομές με σύμμαχο τον καιρό δημιούργησαν τις τέλειες αγωνιστικές συνθήκες.

Ο Γρηγόρης που αγωνίζεται με την ομάδα Polygon Team Greece, κατάφερε μία νίκη με αρκετή διαφορά καθώς τερμάτισε 39΄΄ δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο αθλητή. Πρωτοφανής έκταση πήρε αυτή η νίκη καθώς κοινοποιήθηκε από αρκετές εταιρίες του εξωτερικού που στηρίζουν αλλά και παρακολουθούν την πορεία του Γρηγόρη, όπως για παράδειγμα Μαλαισία, Ιαπωνία , Γαλλία , Ινδονησία κλπ

Έτσι ξεκίνησε δυναμικά η αγωνιστική σεζόν 2024!

Επόμενος αγώνας και ίσως ένας από τους καλύτερους ….Goulinas Volcano Enduro στις 14 Απριλίου 2024.

Δείτε ένα σύντομο βιντεάκι του Γρηγόρη από την δεύτερη ειδική στη Χίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση