Έχασε με 3-1 ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 17:50 Έχασε με 3-1 ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο

Κακή εμφάνιση με κακές καιρικές συνθήκες και δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Λαμίας.

Με το παιχνίδι του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ με τον Αγροτικό Αστέρα άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League στον Εύοσμο, όπου ηττήθηκε με 3-1 από τον πρωην προπονητή της Περικλή Περικλή Αμανατίδη.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από εξαιρετικά άσχημες καιρικές συνθήκες, καταιγίδες και χαλαζόπτωση. Μάλιστα ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τον αγώνα στο 17ο λεπτό.

Οι κυανόλευκοι δεν ήταν στη μέρα τους, ενώ στο 59΄ ήρθε και η αποβολή του Θανάση Γεωργίου για να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα τα πράγματα για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Δύο τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Βελλίνης (22΄, 54΄) ενώ σκόραρε και ο Στεφανίδης (64΄). Για το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ είχε μειώσει προσωρινά ο Μουμίν (58΄).

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ από τον αγώνα με πολλές φωτογραφίες που δείχνουν και την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο (πατήστε πάνω στις φώτο)

 

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Football League  ΟΠΑΠ ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα επί μακεδονικού εδάφους για το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ ο οποίος απουσίαζε από τον πάγκο της ομάδας λόγω ίωσης.

 

 
Με την έναρξη της αναμέτρησης άρχισε και ισχυρή βροχόπτωση στο γήπεδο με αποτέλεσμα έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα στο 17΄ ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση για ένα πεντάλεπτο, λόγω χαλαζόπτωσης.
 
 
Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 22΄ όταν ο Στεφανίδης έκανε την σέντρα από τα αριστερά με τον Βελλίνη από κοντά να μην δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά.
 
 
Στο 55′ ο Καθάριος από τα δεξιά έκανε την σέντρα με τον Βελλίνη να κάνει το 2-0.
 
 
Στο 58′ έγινε το 2-1 με ένα ξαφνικό σουτ του Μουμίν εκτός περιοχής με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να αιφνιδιάζεται. 
 
 
 
Η Λαμία έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 60΄ λόγω της αποβολής-πέναλτι του Γεωργίου ο οποίος ανέτρεψε τον Καθάριο, σύμφωνα με τον διαιτητή, μέσα στην περιοχή του. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Στεφάνιδης κάνοντας ο 3-1.
 
 
 
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Άγης Μπουμαρσόπουλος του Συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τους Νίκο Κωτούλα του Συνδέσμου Σερρών και Σταύρο Σίπκα του Συνδέσμου Πέλλας, ενώ 4ος ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης του Συνδέσμου Δράμας.
 
 
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Γεωργιάδης, Καθάριος (76′ Κουρέλλας), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης, Μίλιτς (80′ Παλάσκας), Βελλίνης (84′ Θεοδωρίδης)
 
 
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Γεωργίου, Ζουλιώτης, Τσαμούρης (62′ Μπλάζιτς), Ρεπετσάς, Φατιόν, Μουμίν, Κωστόπουλος (76′ Ομπράντοβιτς), Αντωνόπουλος (46′ Πέρεζ), Γιενγκά Γκούρμα, Βασιλόγιαννης
 

Όλη η εξέλιξη της αναμέτρησης στον παρακάτω σύνδεσμο, στο LIVE SCORE της επίσημης ιστοσελίδας της ΛΑΜΙΑΣ:
http://www.lamia1964.gr/p/livescore.html

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση