Δείτε ποιος σφυρίζει το ντέρμπι Άρης - Λαμία την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 13:03 Δείτε ποιος σφυρίζει το ντέρμπι Άρης - Λαμία την Κυριακή

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, ανακοίνωσε την Τετάρτη (17/5) η ΚΕΔ. Ο Φουκάκης στην Θεσσαλονίκη, ο Διαμαντόπουλος στην Ριζούπολη.

Στην «καυτή» έδρα του «Κλ. Βικελίδης» δοκιμάζεται ο ΠΑΣ Λαμία την Κυριακή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5:00΄ το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ3.

Η Λαμία πάει στη Θεσσαλονίκη για ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς άγχος, αφού οι παίκτες του Άρη είναι αυτοί που βλέπουν το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ θέλουν ακόμη 4 βαθμούς για να πανηγυρίζουν την άνοδο στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής και αυτό είναι εφικτό να γίνει στις επόμενες αγωνιστικές, ακόμα και αν χάσουν την Κυριακή από τον Άρη.

Σφυρίζει ο Φουκάκης από την Κρήτη

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ την Τετάρτη (17/5), οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League, με τους Φουκάκη, Διαμαντόπουλο, Γκάμαρη, Αδαμόπουλο και Μάντζιο να είναι αυτοί που θα σφυρίξουν τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Οι αγώνες Άρης – Λαμία και Απόλλων Σμύρνης – Τρίκαλα, θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3, ενώ όσον αφορά την ώρα έναρξης των αγώνων όλα τα ματς θα γίνουν την Κυριακή (21/5) και θα  ξεκινήσουν στις 17:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά οι διαιτητές:

Κυριακή (21/5)

Αιγινιακός - Αγροτικός Αστέρας (17:00, «Γ. Παραλυκίδης») (Ζούγρας (Κοζάνης), Καρακώστας (Λάρισας), Κωτούλας (Τρικάλων))

Αν. Καρδίτσας - Πανσερραϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας) (Μάντζιος (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Ηπείρου), Σακκάς (Θεσσαλίας))

Απόλλων - Τρίκαλα (17:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Ριζούπολης) (Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Σίπκας (Σάμου), Αρμακόλας (Κυκλάδων))

Άρης - Λαμία (17:00 ΕΡΤ3, «Κλ. Βικελίδης») (Φουκάκης (Ηρακλείου), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σίπκας (Πέλλας))

Καλλιθέα - Καλλονή (17:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας) (Ψυχούλας (Βοιωτίας), Παγούρας (Βοιωτίας), Πετεινάτος (Χανίων))

Παναιγιάλειος - Κισσαμικός (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου) (Μπλούνας (Φθιώτιδας), Πυργάκης (Κορινθίας), Δόσκορης (Φθιώτιδας))

Σπάρτη - Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης) (Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Καραλής (Ηλείας), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας))

Χανιά - Πανελευσινιακός (17:00, Δημ. Περιβολίων) (Γκάμαρης (Αθηνών), Μήταρης (Αν. Αττικής), Κοκμοτός (Ρεθύμνου).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση