Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 22:25 Αυτό είναι το νέο ΔΣ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία

Πρόεδρος ο Παναγιώτης Φώσκολος.

Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, Παναγιώτης Φώσκολος είναι από το βράδυ της Πέμπτης ο νέος Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο σύλλογο.

Ο κ. Φώσκολος ήταν μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του συλλόγου από όπου βοήθησε κι αυτός στην πορεία που διαγράφει ο σύλλογος στο νέο ραντεβού του με την ιστορία, ενώ έβαλε την υπογραφή του και στα νέα παραχωρητήρια των δημοτικών γηπέδων στον ΠΑΣ Λαμία (φωτογραφία).

«Εκ μέρους του νέου ΔΣ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964  απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ  στα μέλη  & τους φίλους του σωματείου για τη συμμετοχή & τη συνδρομή  στο έργο του  Συλλόγου & της  ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου Προέδρου που αναφέρθηκε επίσης στο τρίπτυχο της επιτυχίας εν όψει super league. «Διαβεβαιώνουμε  ότι το τρίπτυχο ΠΑΕ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ -με πρωτεργάτες τον Π. Παπαϊωάννου & τον Γ. Ποντίκα-  ενωμένο  θα αγωνιστεί έτσι ώστε  ο Σύλλογος  & η ομάδα να παρουσιάσουν  δυναμικό &  ανταγωνιστικό προφίλ & να καταξιωθούν  με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανάμεσα   στις ομάδες της Super League & να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων  για θέαμα & αξιέπαινη παρουσία στον νέο πρωτάθλημα εντός & εκτός  γηπέδων».

Τέλος ο κ. Φώσκολος καλεί «το φίλαθλο -και όχι μόνο κοινό- της πόλης να πάρει θέση ενεργά & δυναμικά στο ραντεβού του Συλλόγου με την ιστορία που γράφεται  πλέον με χρυσά γράμματα».

Αναλυτικά η νέα σύνθεση του ΔΣ του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964

Πρόεδρος: Φώσκολος Παναγιώτης

Α΄ Αντιπρόεδρος: Τσιλαλής Νικόλαος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Κοσμάς Θωμάς

Γεν. Γραμματέας: Τσούκαλος Ευθύμιος

Ταμίας: Μπελτεγρής Θωμάς

Μέλη: Ρεντζόπουλος Κωνσταντίνος

Παπαγεωργίου Νικόλαος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση