ΠΑΣ Λαμία: Νίκησε ζέστη και ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 09:20 ΠΑΣ Λαμία: Νίκησε ζέστη και ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αήττητη η ομάδα του Τεννέ στα φιλικά προετοιμασίας

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την αφόρητη ζέστη (έγινε με το θερμόμετρο στην Τούμπα να δείχνει 34ο) η Λαμία επικράτησε του ΠΑΟΚ με 0-1 χάρη σε γκολ του Τσούκαλου στο 89’.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο διαιτητής Θανάσης Σέζος (Κελάζογλου - Χριστάκογλου, Γκορτσίλας), έκανε το απαραίτητο διάλειμμα στα δύο ημίχρονα προκειμένου οι παίκτες να δροσιστούν.

Αν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα 30 λεπτά του ματς όταν και οι δύο ομάδες έδειξαν δραστήριες και είχαν φάσεις στις αντίπαλες περιοχές, τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν σχεδόν βασανιστικά τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το ματς είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση! Το γκολ ήταν αυτό που λίγο πριν το φινάλε έδωσε κάποιες συγκινήσεις.

Συγκριτικά με αυτό που αναζητούν οι δύο ομάδες στη νέα Super League, η Λαμία θα πρέπει να είναι σίγουρα ευχαριστημένη, από την εικόνα της ειδικά στο πρώτο μέρος, καθώς εκτός από την καλή άμυνα δείχνει στοιχεία και στη γραμμή κρούσης. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θεώρησε το ματς περισσότερο αγγαρεία και δεν έδειξε σχεδόν τίποτα αν σκεφθεί κανείς ότι είναι μια ομάδα που θέλει πρωτάθλημα.

Οι φάσεις

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές στιγμές.

Οι πρώτες από αυτές ανήκουν στους φιλοξενούμενους που ανησύχησαν τον Πασχαλάκη στο 7’ με το Βουό και στο 13’ με το απευθείας σουτ του Πίτι ύστερα από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου που έφυγε μόλις άουτ.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν με μια φάση στο 22’ που έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Παντελιάδης, μετά από συνεργασία Πέλκα και Αθανασιάδη και πλασέ του πρώτου, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση είχαμε μια ωραία απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Κουλούρη.

Η Λαμία πάντως έδειξε επικίνδυνη έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ κυρίως με τη δύναμη του Βουό που μπορεί να γίνει ο άμεσος εκφραστής των εμπνεύσεων του «Ισπανού». Έτσι και στο 31’ μετά από εξαιρετική ενέργεια ο Βουό πλάσαρε τελικά άουτ.

Μία από τις φάσεις που μας έδωσαν μεγάλες χαρές στην περσινή πορεία προς τη δόξα, σε στημένη φάση και σε προώθηση του Αναστασιάδη η κεφαλιά του τελευταίου θα φύγει άουτ στο 48’.

Με κεφαλιά απάντησε και ο ΠΑΟΚ στην ευκαιρία της Λαμίας στην επανάληψη, από τον Πέλκα που έστειλε κι αυτός την μπάλα άουτ στο 65’.

Τελικά μια ακόμη κεφαλιά αυτή από τον Τσούκαλο στο 89’ έμελε να κρίνει το αποτέλεσμα υπέρ των Λαμιωτών, που σε αυτό το διάστημα προετοιμασίας παραμένουν επίσης αήττητοι (τρεις νίκες  - δύο ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια).

 

 

ΠΑΟΚ

 

Πασχαλάκης (58' Σαμπάνης)

 

Κωνσταντινίδης

 

Δημητρίου

 

Πούγγουρας

 

Τσαούσης

 

Kace

 

Χατζηδίμπας

 

Λημνιός (77' Τζοβάρας)

 

Αθανασιάδης (72' Γκαργκαλατζίδης)

 

Πέλκας (82' Δημητριάδης)

 

Κουλούρης

 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ

ΠΑΓΚΟΣ

Παπαδόπουλος

Πίτκας

Asigba

Wanderson 61'

Αναστασιάδης

Τσούκαλος 77'

Κουκόλης 46'

Μπουλούλης 46'

Παντελιάδης 61'

Φράγκος 61'

Blazic 61'

Παπαργυρίου 61'

Omo 77'

Καραγιάννης 46'

Βασιλαντωνόπουλος

Πατσαρούχας

Acosta 61'

Λινάρδος 77'

Vouho 77'

Μανιάς

Piti 46'

Τσέλιος

     

Δηλώσεις Τεννέ

«Εμείς δε δίνουμε σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών. Είναι σημαντικό να κερδίζεις τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υπό την έννοια ότι σου δίνει καλύτερη ψυχολογία για το πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε νέα παιδιά. Η δική μας ομάδα θα παλέψει για την παραμονή». Τέλος, έκανε έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας: «Είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά το κομμάτι των τραυματισμών. Δεν είχαμε καμία απώλεια».

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση