Play - Off για τον πρωταθλητή στην Α' Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 16:20 Play - Off για τον πρωταθλητή στην Α' Φθιώτιδας

Στην Αμφίκλεια ο αγώνας κυπέλλου Καλαπόδι - Ρεγγίνι.

Δόθηκε στη δημοσιότητα από τη διοργανώτρια, η προκήρυξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων Φθιώτιδας 2017 - 2018.

Επισήμως σε αυτή σημειώνεται η έναρξη της Α’ Κατηγορίας στις 30 Σεπτεμβρίου και της Β’ το Σαββατοκύριακο 7 με 8 Οκτωβρίου 2017.

Στα επίμαχα σημεία της προκήρυξης και στο άρθρο 9 είναι και η υποχρέωση από φέτος και στη Β’ Κατηγορία η παρουσία γιατρού. Ειδικότερα προβλέπεται ότι «Είναι  υποχρεωτική  με  ευθύνη  της  γηπεδούχου  ομάδας,  η  παρουσία    γιατρού    αγώνα,    ή    φυσικοθεραπευτή    ή    νοσηλευτή    ή  διασώστη  με  άδεια  άσκησης  επαγγέλματος.  Σε  αντίθετη  περίπτωση  ο  αγώνας  δεν  διεξάγεται  με  υπαιτιότητα  της  γηπεδούχου  ομάδας  η  οποία    χάνει    τον    αγώνα    με    τέρματα    3-0    και    της    επιβάλλεται  χρηματική  ποινή  ποσού Ευρώ τριακοσίων  (300.00€)…».

Μάλιστα σε περίπτωση που διεξαχθεί αγώνας χωρίς την παραπάνω προϋπόθεση, παραπέμπεται σε πειθαρχικό έλεγχο και ο διαιτητής.

Επίσης λόγω της μικρής συμμετοχής ομάδων (ειδικά αν σκεφθεί κανείς ότι η αρχική πρόταση ήταν για δύο ομίλους στην Α’), μόνο η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα θα υποβιβασθεί από την Α’ στη Β’ Κατηγορία. Αντίστοιχα ο πρωταθλητής θα βγει μέσα από play - off μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας (όλοι εναντίον όλων σε διπλούς αγώνες), σε περίπτωση που ο πρωτοπόρος δεν έχει εφτά βαθμούς διαφορά από τον 2ο της βαθμολογίας. Οι βαθμοί με τους οποίους θα ξεκινούν το μίνι πρωτάθλημα εξαρτάται από τη διαφορά που θα έχουν από την 4η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα (η 4η ξεκινά με 0 βαθμούς) και συγκεκριμένα θα έχουν μπόνους το 1/5 αυτής.

Τέλος οι πρωταθλητές των τριών ομίλων της Β’ ανεβαίνουν απευθείας στην Α’, ενώ σε περιπτώσεις αποχωρήσεων ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, τις κενές θέσεις θα καλύψουν οι δευτεραθλητές της Β’.

Δείτε όμως αναλυτικά την προκήρυξη πατώντας εδώ.

Κύπελλο

Στο γήπεδο Αμφίκλειας, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κυπέλλου της Τετάρτης (6/9) μεταξύ Καλαπόδι - Ρεγγίνι, σύμφωνα με την ΕΠΣΦ. Αιτία οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμο Λοκρών.

Όλα τα παιχνίδια της Τετάρτης θα ξεκινήσουν στις 17:00.

1η Αγωνιστική (Τετάρτη 6/9/17)

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Οπούντιος Μαρτίνου - Προοδευτική Λάρυμνας
Μαλεσίνα - Δάφνη Λιβανατών
Ρεπό Ελατειακός
 
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Άρης Αγ. Κων/νου - Αστέρας Αγ. Σεραφείμ
Καμένα Βούρλα - Παμμωλιακός
Ρεπό Νέο Κρίκελλο
 
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Αταλάντη - Κηφισσός Κ. Τιθορέας
Καλαπόδι - Ρεγγίνι
Ρεπό Παρνασσός Αμφίκλειας
 
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Στυλίδα - Κεραυνός Βαθυκοίλου
Εχιναίοι - Ευρυτανικός
Ρεπό Δίβρη
 
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Όμβρος Ομβριακής - Αστέρας Σταυρού
Δόξα Μοσχοχωρίου - Αναγέννηση Δυτ. Φθ/δας
Ρεπό Καλύβια
Προσαρμοσμένη αναζήτηση