ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα με Καλλιθέα - Εισιτήρια με 5 και 10 ευρώ για το ματς Κυπέλλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 16:20 ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα με Καλλιθέα - Εισιτήρια με 5 και 10 ευρώ για το ματς Κυπέλλου

Το δεύτερο από τα τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια του δίνει ο ΠΑΣ Λαμία αυτή τη φορά για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με την Καλλιθέα την Τρίτη (24/10, 19:30).

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της ΠΑΕ οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

10 ευρώ για τις κερκίδες 1 έως και 7.

5 ευρώ για τις κερκίδες 9 έως και 17.

1 ευρώ το παιδικό-μαθητικό (γενν. από 1/1/2000) για όλες τις κερκίδες εκτός των 3,4 και VIP στις οποίες δεν θα εκδοθούν παιδικά-μαθητικά εισιτήρια.

25 ευρώ για την κερκίδα VIP GOLD.

Σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, έχουν εκδοθεί 1.000 εισιτήρια τα οποία διατίθενται, από τις 10:00 το πρωί από τα τρία (3) εκδοτήρια εισιτηρίων έξωθεν της αθλητικής εγκατάστασης του Δημοτικού Σταδίου Λαμίας, που αντιστοιχούν στην θύρα (2), μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης, όσο και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της VIVA και συνεργαζόμενα καταστήματα (Seven Spot, BP κ.α). Δεν έχουν ζητήσει εισιτήρια οι άνθρωποι της ΠΑΕ Καλλιθέας και σε καμία περίπτωση δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένα μετακινούμενους φιλάθλους.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και προσκλήσεων θα εισέρχονται από τη θύρα (Θ2), οι φίλαθλοι που διαθέτουν εισιτήριο, για όλες τις κερκίδες θα εισέλθουν από τις θύρες (Θ2 & Θ3), ενώ από την θύρα (Θ1) θα εισέλθουν οι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι Τύπου, τα διαπιστευμένα μέλη των στατιστικών εταιρειών για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση, καθώς επίσης και κάθε άλλο δικαιούμενο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να φέρει ειδική διαπίστευση εισόδου και να περιλαμβάνεται στην ονομαστική λίστα.

Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/10) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας εναντίον της Καλλιθέας. Ο Μπάμπης Τεννές θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έρχεται το ντέρμπυ με τον Πλατανιά. Η αποστολή του κυπέλλου αποτελείται από τους: Πίτκα, Μελίσσα, Ασίγκμπα, Κουκόλη, Κουτρομάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Παπαργυρίου, Παντελιάδη, Καραγιάννη, Λινάρδο, Μανιά, Τσέλιο, Αναστασόπουλο, Φράγκο, Βάντερσον, Κρισάντους, Τσούκαλο, Πατσαρούχα και Ντακόλ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση