Ο Παναγιώτης Χριστοφής στη Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 18:17 Ο Παναγιώτης Χριστοφής στη Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας

Η διοίκηση της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας προχώρησε στην τελευταία μεταγραφή για τηνφετινή αγωνιστική περίοδο προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω  η ανδρική ομάδα που συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα πόλο της Α2 ανδρών για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Σε "γάμο" κατέληξαν  οι συζητήσεις μεταξύ Ν.Ε.Λ. και Παναγιώτη Χριστοφή, προκειμένου ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ν.Ο. Πατρών να ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της λαμιώτικης ομάδας.

Οι επαφές έγιναν σε άριστο κλίμα με τη διοίκηση της Ν.Ε.Λ. να προτείνει στον Παναγιώτη Χριστοφή διετή συνεργασία.

Ο Παναγιώτης Χριστοφής, πνευματικό παιδί του Πατρινού προπονητή Λώλου Κακουλίδη, έχει μακρά πορεία στο χώρο και με τις παραστάσεις του από το υψηλό επίπεδο καθώς έχει αγωνιστεί με την μεγάλη ομάδα του  Ν.Ο.Π. πολλά χρονιά στην Α1 καθώς και στον τελικό του LEN TROPHY την περίοδο 1998-1999 όπου ο ΝΟΠ  έχασε από την Ουίπεστ Βουδαπέστης.

ΟΝΟΜΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ

ΕΤΟΣ ΓΕΝ/ΣΗΣ: 1978

ΥΨΟΣ: 1.80 μ.

ΒΑΡΟΣ: 90κ.

ΘΕΣΗ: Περιφερειακός

ΠΡΟΗΓ\ΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: ΝΟΠ,Κέρκυρα

‘’Το Δ.Σ. καλοσωρίζει τον Παναγιώτη Χριστοφή και πάλι στην οικογένεια της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας. Αποτελεί τιμή για την οικογένεια της  Ν.Ε.Λ. η επιστροφή του καθώς με το ήθος και την αγωνιστική αξία του αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.΄΄

Προσαρμοσμένη αναζήτηση