ΠΑΣ Λαμία: Οι εκλεκτοί του Τεννέ για το σημερινό ματς με Λεβαδειακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 09:04 ΠΑΣ Λαμία: Οι εκλεκτοί του Τεννέ για το σημερινό ματς με Λεβαδειακό

ΠΑΣ Λαμία - Λεβαδειακός σήμερα στις 5:15' το απόγευμα στο γήπεδο της πόλης.

19 παίκτες επέλεξε ο Μπάπης Τεννές για τη σημερινή αποστολή του ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (11/3, 17:15’).

Απουσιάζουν λόγω τιμωρίας οι Πίτι (κόκκινη) και Παντελιάδης (είχε δηλωθεί για τις κίτρινες).

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία είναι οι: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμία, Κουκόλης Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αναστασόπουλος, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Φράγκος, Τσούκαλος, Βάντερσον, Αστσεριτς και Μπούτνικ.

Ένα ακόμη βήμα σωτηρίας καλείται να κάνει η ομάδα του Τεννέ…

Το πρώτο βήμα, που οδηγεί στην παραμονή στα σαλόνια της Super League για τον ΠΑΣ Λαμία, έγινε την περασμένη εβδομάδα στα Χανιά με το πολύτιμο 1-2 σε βάρος του Πλατανιά, που ουσιαστικά είναι η μία εκ των δύο ομάδων που αποχαιρετούν την κατηγορία.

Σε αυτό το παρθενικό του ταξίδι στην παλαί ποτέ Α’ Εθνική, ο ΠΑΣ Λαμία έχει δύο με τρία ακόμη βήματα για να σφραγίσει την παραμονή του. Η μέχρι τώρα πορεία του μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακή ή θεαματική, ήταν σίγουρα όμως σταθερή, καθώς με εξαίρεση δύο - τρία παιχνίδια που έδειξε να μην μπήκε καθόλου στο γήπεδο, στα υπόλοιπα η ομάδα του Τεννέ ήταν ανταγωνιστική.

Αντικειμενικά οι 23 βαθμοί που έχει στον πίνακα έχουν κατακτηθεί υπερδίκαια. Δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση και μάλιστα σε ένα - δύο ματς, της «έκλεψαν» και βαθμούς. Ομολογουμένως η «αχίλλειος πτέρνα» είναι η επίθεση γεγονός που δεν ικανοποίησε τους πάντα αυστηρούς φιλάθλους της Φθιώτιδας. Κάπου παρασυρθήκαμε από το μεθύσι της κατηγορίας και ξεχάσαμε ότι αναμετρούμαστε με την ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα το πρόγραμμα είναι στα μέτρα μας. Όλοι οι προσεχείς αντίπαλοι είναι στα μέτρα μας και η οποία κριτική θα ήταν καλό να επικεντρώνεται σε αυτά τα παιχνίδια και όχι απέναντι στις ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα ή έξοδο στην Ευρώπη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση