Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Παίρνει κεφάλια ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 08:40 Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Παίρνει κεφάλια ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου - ΒΙΝΤΕΟ

Εξοργισμένος ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ «Τώρα επιβεβαιώνω το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα και μετά απ' έξω..», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του μετά τον αγώνα με την Καλαμαριά.

Η σημερινή εμφάνιση της ομάδας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οι εξελίξεις απ΄ ότι φαίνεται θα είναι ραγδαίες.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ζητάει συγνώμη από τον κόσμο της Λαμίας για τις επιλογές του μέχρι σήμερα και επιφυλάσσεται σε λίγες ημέρες να πει περισσότερα.

Διαβάστε τη δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου

«Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και πολλές επιτυχίες. Επίσης, όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους μπορούν να κάνουν αίτημα από την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και να εγκριθεί.
Οφείλω σαν Πρόεδρος της ομάδας της Λαμίας ένα τεράστιο προσωπικό συγγνώμη διότι αισθάνομαι βαρύτατες ευθύνες για επιλογές που έκανα μέχρι σήμερα, Σε λίγο καιρό θα δώσω αναλυτική Συνέντευξη και θα εξηγώ γιατί η ομάδα της Λαμίας έφτασε να είναι εκτός play off και εκτός στόχων. Και τώρα επιβεβαιώνω το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα και μετά απ' έξω.
Προσωρινά την ομάδα θα την προπονεί ο Γιάννης Λύτρας.
»

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Απόλλων Καλαμαριάς (1-1) - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ανώτερη Λαμία παραχώρησε ισοπαλία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 1-1, μην μπορώντας να μεταφράσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που είχε και τα δυο δοκάρια.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος των κυανόλευκων στο σημερινό παιχνίδι και οι ελπίδες στρέφονται στην επόμενη αγωνιστική στον αγώνα του Ηρακλή με την Λάρισα όπου η τελευταία μόνο με νίκη ξεπερνά τη Λαμία και μπαίνει στα play off.

Η παρουσία του κόσμου στο ΔΑΚ παρά τις κακές καιρικές συνθήκες ήταν συγκλονιστική, 3000  φίλαθλοι αψήφησαν τη βροχή και δεν έπαψαν στιγμή να ενισχύουν την ομάδα.

Δείτε τις φάσεις από τον σημερινό αγώνα της Λαμίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το τελικό 1-1 στο βίντεο που ακολουθεί:

Τώρα περιμένει...

Έτσι λοιπόν η τρίτη θέση των πλέι οφ έμεινε... ανοιχτή για την τελευταία αγωνιστική, καθώς η ισοπαλία της Λαμίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έβαλε στο κόλπο τη Λάρισα - τριπλή ισοβαθμία για τα πλέι άουτ

Η Λαμία έμεινε στο 1-1 με τους Πόντιους και επειδή έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική, ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα του Ηρακλή. Η Λάρισα επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου και την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται νίκη επί του Γηραιού στο Καυτανζόγλειο για να μπει στα πλέι οφ.

Ο Ηρακλής από την πλευρά του απέσπασε ισοπαλία 1-1 στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-1 στις Σέρρες του Εθνικού. Ο Πιερικός επιβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ ο Τύρναβος γνώρισε την ήττα στην Άμφισσα από τον αδιάφορο Φωκικό με 4-1.

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το ποιες ομάδες θα μπουν στα πλέι άουτ, καθώς ο Τύρναβος υποδέχεται τον Εθνικό Σερρών και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση