Λαμία: Black Friday στον "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" με Super Special Offers έως -70%

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 12:59 Λαμία: Black Friday στον "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" με Super Special Offers έως -70%

Απόκτησε τώρα τα κομμάτια που θα ανεβάσουν το στιλ σου, με μειωμένες τιμές στο κατάστημα στη Λαμία και online στο www.politikos-shop.gr. Μεγάλες εκπτώσεις μόνο για 22, 23 & 24 Νοεμβρίου!

Βιάσου για να προλάβεις το νούμερο σου στα κομμάτια που έχουν τη μεγαλύτερη έκπτωση και θα γίνουν ανάρπαστα. Με έκπτωση -40%, – 50% έως και -70% στα αγαπημένα σου brands και non-stop εξυπηρέτηση με συνεχές ωράριο (καθημερινά 8.30 - 21.00 και το Σάββατο 8.30 - 17.00) και θα δεις «άσπρη μέρα» στην ντουλάπα σου!

Αυτό το τριήμερο πρέπει σίγουρα να το εκμεταλλευθείς για τα ψώνια σου εάν θέλεις να βρεις ρούχα και παπούτσια οικονομικών σειρών αλλά και κορυφαίων εταιρειών σε μειωμένες τιμές και να δημιουργήσεις σύγχρονα χειμωνιάτικα looks.

Οι συλλογές πάνω από 200 γυναικείων και ανδρικών brands στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ σας περιμένουν με μεγάλες εκπτώσεις!

Δες τα fashion items - ευκαιρίες που βάλαμε εμείς στο μάτι!

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

To φόρεμα

Για κομψό κλασικό στιλ με έμπνευση από τα looks της Meghan Markle. Ιδανικό για επίσημες απογευματινές εμφανίσεις όπως θα το έβλεπες στη Δούκισσα του Sussex, ενώ μπορεί να φορεθεί και το πρωί με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια για το μίτινγκ της εταιρείας…

VEROMODA φόρεμα σε κανονική γραμμή, από μαλακό πλεκτό, με ψηλό λαιμό και κλος φούστα 31,04€ (από 44,99 €)

EMPORIO ARMANI φόρεμα ζιβάγκο, πλεκτό, σε γραμμή με κλος φούστα: 302,10€ (από 503,50€)

Το σακάκι

GANT σακάκι τύπου blazer σε κομψή στενή γραμμή σε φίνο ύφασμα ψαροκόκκαλο με μικρή μίξη stetch για άνετο fit: 179,40€ (από 299€)

Τα κοστούμια είναι φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αλλά μπορείς να φορέσεις και το σακάκι μόνο του είτε για business looks είτε με λευκό ή μαύρο t-shirt και μαύρα ψηλοτάκουνα ankle boots για τη βραδινή σου έξοδο κατά τη διάρκεια των γιορτών που πλησιάζουν.

Η γκρι ζακέτα

Ίσως το πιο χρήσιμο ρούχο γι’ αυτή την εποχή. Είναι τόσο ζεστή όσο χρειάζεται για αυτόν τον καιρό και με κάποιον τρόπο ταιριάζει σχεδόν με όλα τα casual outfits σου. Φοριέται πάνω από t-shirts, από πουκάμισα, από tops και μπορείς να την κλείσεις με μία ζώνη ή να την αφήσεις ανοιχτή. Το σίγουρο είναι ότι θα σε βάλει ασπροπρόσωπη τόσο από άποψη στιλ, όσο και από την πλευρά της πρακτικότητας.

VEROMODA Ζακέτα σε κανονική γραμμή, από μαλακό μάλλινο μείγμα 27,59€ (από 39,99€)

RALPH LAUREN ζακέτα σε loose γραμμή, χωρίς κουμπιά, από μαλακό μάλλινο πανί 116,61€ (από 169€)

Το ζεστό μπουφάν

EMPORIO ARMANI μπουφάν σε slim γραμμή, από γυαλιστερό ύφασμα με λεπτομέρειες βελουτέ 307,05€ (από 445€)

Όταν η θερμοκρασία πέφτει, όταν βρέχει ή χιονίζει, ένα είναι σίγουρο: με αυτό το ξεχωριστό μπουφάν θα παραμείνεις και ζεστή και stylish! Στη βόλτα στην Αράχωβα, στη βόλτα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, για χαλαρό καφεδάκι με τις φίλες… με ένα εντυπωσιακό τζάκετ όπως αυτό δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω στο outfit για να κλέψεις τις εντυπώσεις.
Δες περισσότερα πανωφόρια εδώ

Το t-shirt με στάμπα

COLINS μπλούζα από βαμβάκι, σε κανονική γραμμή 7,96€ 

Basic κομμάτι και ποτέ ένα δεν είναι αρκετό. Με τις super χαμηλές τιμές που θα βρεις τώρα στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ μπορείς να αποκτήσεις ένα-δύο σε λευκό και μαύρο για να μπορείς να συνδυάζεις με όλα. Ψάξε για στάμπες με vintage αισθητική που είναι μία από τις τάσεις που θα σε κάνουν εύκολα να δείχνεις ενημερωμένη.
Δες περισσότερα t-shirts με έκπτωση εδώ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

Το καρό πουκάμισο

Ένα από τα βασικά items για casual looks του χειμώνα. Τo καρό, φανελένιo πουκάμισo  έχει σώσει ζωές! Eίναι αρκετά ζεστό, κατάλληλα για καθημερινό urban ντύσιμο από το πρωί ως το βράδυ, αλλά και για ένα σαββατοκύριακο εκτός πόλης. Είτε ανοιχτό με κάποιο t-shirt από μέσα, είτε κουμπωμένο, δείχνει πάντα cool χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

SUPERDRY πουκάμισο σε κανονική γραμμή από μαλακό βαμβάκι σε καρό σχέδιο 46,90€ (από 70€)

JACK AND JONES πουκάμισο καρό, με μοντέρνο γιακά, σε στενή γραμμή, από μαλακό βαμβάκι 24,14€ (από 34,99€)

Το military jacket

SUPERDRY μπουφάν τύπου παρκά με rib ύφανση στα μανίκια 137,35€ (από 205€)

Αν θα έπρεπε να περιορίσεις τις εκπτωτικές σου αγορές σε ένα κομμάτι, τότε θα ήταν οπωσδήποτε ένα military jacket. Εκλεπτυσμένο αλλά και πρακτικό, ένα άνετο πανωφόρι με πολλές τσέπες που χωράνε τα πάντα, αλλά στιλάτο, ελαφρύ και κομψό. Το military jacket ταιριάζει σχεδόν με όλα. Στο γραφείο με ένα chino παντελόνι ή  με jeans για τις βόλτες σου στην πόλη και τα βραδινά ποτά.

To μαύρο τζιν

Το μαύρο τζιν είναι το key-piece για να χτίσεις γύρω του το στυλ σου. Ένα παντελόνι που λειτουργεί ως σταθερή βάση για όλους τους τύπους ντυσίματος. Είναι ιδανικό για την εποχή, αφού όχι μόνο είναι πολυεργαλείο γκαρνταρόμπας αλλά σε βάζει και στο χειμωνιάτικο mood, κυρίως λόγω χρώματος. Θα το φορέσεις το πρωί με ένα t-shit με στάμπα ή το βράδυ με ένα casual πουκάμισο και leather jacket. Επένδυσε σε ένα ποιοτικό κομμάτι που θα ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου και θα μπορείς να το φοράς συνέχεια χωρίς να χαλαρώσει η φόρμα του. Αξίζει να δώσεις extra χρήματα για ένα saver-item που δεν θα σε προδώσει ποτέ!

JACK AND JONES παντελόνι, από ελαστικό βαμβάκι, σε στενή γραμμή 24,14 € (από 34,99€)

EMPORIO ARMANI παντελόνι ντένιμ πεντάτσεπο σε κανονική γραμμή 130,76€ (από 189,50€)

Τα sneackers

ADIDAS αθλητικά παπούτσια suede της σειράς original gazelle 65,52 € (από 94,95 €)

Τα sneakers είναι ένα από τα παπούτσια που δεν πρέπει να απουσιάζουν από καμία ντουλάπα. Συνδυάζουν στιλ και άνεση και αποτελούν τον καλύτερο «σύντροφο» για όλες τις ώρες της μέρας.

Δες όλες τις συλλογές σε παπούτσια για τον άνδρα εδώ

Ανακαλύψτε τις νέες γυναικείες συλλογές των αγαπημένων σας εταιρειών : EMPORIO ARMANI, TOMMY HILFIGER, TOMMY JEANS, GANT, LACOSTE, TRUSSARDI JEANS, BARBOUR, LIU JO, POLO RALPH LAUREN, USS POLO, BILL COST, LUCIFAIR, MAT FASHION, LEONARDS, GERRY WEBER, MEXX, VERO MODA, VETO, MIKAEL, PAUL CRISTOPHE. Και στο Τμήμα Ανδρικής ένδυσης στον 2ο όροφο θα βρείτε: HUGO BOSS, BOSS, TOMMY HILFIGER, TOMMY JEANS, EMPORIO ARMANI, GANT, RALPH LAUREN, LA MARTINA, LACOSTE, BOSTONIANS, NAVY&GREEN, ROLLMAN, TOM FRANK, MEXX, JACK&JONES, TRUSSARDI JEANS,CAMEL, DUR, HACKETT και πολλές ακόμα.

Και φυσικά παιδικά ρούχα και παπούτσια με Black Friday Super Special Offer έως -70%!

Όλα για τους μικρούς μας ήρωες! Βρεφικά & παιδικά είδη, ρούχα & παπούτσια από αγαπημένα brands, για ευχαριστημένους γονείς & χαρούμενα παιδιά! Δείτε όλες τις συλλογές στο politikos-shop.gr και στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ στη Λαμία.

Το shopping όπως δεν το έχετε ξαναζήσει! Black Friday στο Πολυκατάστημα Πολιτικός!

Ωράριο πολυκαταστήματος:
Καθημερινά: 8:30 - 21:00
Σάββατο: 8:30 - 17:00

politikos-logo

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604

www.politikos-shop.gr
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση