Σοβαρά επεισόδια στην Καρδίτσα – Προσαγωγές 50 φίλων της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 20:03 Σοβαρά επεισόδια στην Καρδίτσα – Προσαγωγές 50 φίλων της ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δρόμο προς της Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας έχουν ακολουθήσει περίπου 50 φίλαθλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν με λεωφορείο το απόγευμα της Κυριακής (9/12) έξω από το κλειστό της Καρδίτσας και ήρθαν σε αντιπαράθεση με φίλους της Αναγέννησης που πήγαιναν στο κλειστό για τον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Πέρα από αντικείμενα και φωτοβολίδες που ανταλλάχθηκαν μεταξύ των φιλάθλων εκτός γηπέδου υπήρξαν αψιμαχίες των φιλάθλων της ΑΕΛ με τους αστυνομικούς που πήγαν να επιβάλουν την τάξη (υπάρχει αναφορά ότι χρησιμοποιήθηκε σπρέϊ πιπεριού εναντίον των αστυνομικών) ενώ υπήρξαν και φθορές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στους δρόμους από το κλειστό και προς το ΚΤΕΛ Καρδίτσας.

Για τους συγκεκριμένους λόγους οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης έχουν μεταφερθεί όλοι στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας όπου θα γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης όσων συμμετείχαν στις έκνομες ενέργειες.

*Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες στο νοσοκομείο Καρδίτσας έχουν μεταφερθεί δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν να δέχονται πολλαπλά χτυπήματα από οπαδούς της ΑΕΛ προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τη τάξη καθώς και τρεις φίλοι των "Βυσσινί" για ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή: karditsalive.net

Προσαρμοσμένη αναζήτηση