Πάνω από ένα τόνο προϊόντα διέθεσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 12:03 Πάνω από ένα τόνο προϊόντα διέθεσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών

Τον απολογισμό του ενόψει Χριστουγέννων έκανε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών, που με την αρωγή φορέων και συλλόγων, συνέλεξε πολλά προϊόντα προκειμένου να υποστηρίξει πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Συνολικά 360 οικογένειες ωφελήθηκαν και αναλυτικά διατέθηκαν 930 κιλά χοιρινό κρέας

180 κιλά κουραμπιέδες

580 κιλά γάλα

250 κιλά ρύζι

250 κιλά όσπρια

250 κιλά ζυμαρικά

Σε πολύτεκνες οικογένειες δόθηκαν επίσης 150 κιλά αλεύρι, 150 κιλά ζάχαρη, 40 συσκευασίες μπισκότα, 15 κουτιά δημητριακά, 40 βάζα μαρμελάδες – γλυκά.

Το ΝΠΔΔ για την Κοινωνική Προστασία και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, το Κέντρο Κοινότητας και τα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λοκρών, όπως αναφέρουν προσπαθούν να συμβάλλουν όσο μπορούν στη στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

«Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές και όλους τους συνεργάτες που με μεγάλη θέρμη και πίστη στο κοινωνικό μας έργο συνέβαλαν στη συγκέντρωση τροφίμων διοργανώνοντας εκδηλώσεις για την υποστήριξη των οικογενειών μας σε τρόφιμα.

1. Bazaar βιβλίου με τη συνεργασία της Δημόσιας Αιάντειου Βιβλιοθήκης Αταλάντης και της Κινηματογραφικής Λέσχης και του Πολιτιστικού Κέντρου Οπουντίων

2. Σούπερ μάρκετ «ΛΙΑΣΚΟΣ»

3. 1ο Δημοτικό Σχολείο Αταλάντης

4. 2ο Νηπιαγωγείο Αταλάντης

5. 1ο Νηπιαγωγείο Αταλάντης

6. Γενικό Λύκειο Αταλάντης

7. Γυμνάσιο Αταλάντης

8. ΕΠΑΛ Αταλάντης

9. Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών

10. Δημοτικό Σχολείο Αρκίτσας

11. Νηπιαγωγείο Αρκίτσας

12. 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαλεσίνας»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση