Δέκα άτομα γενικών καθηκόντων ζητεί ο Δήμος Λεβαδέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 20:09 Δέκα άτομα γενικών καθηκόντων ζητεί ο Δήμος Λεβαδέων

Μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, είναι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις δέκα (10) θέσεις προσωπικού εργατών γενικών καθηκόντων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δίμηνης διάρκειας, που ανακοίνωσε ο Δήμος Λεβαδέων.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι και την Τετάρτη 20-03-2019 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα γραφεία του Δήμου Λεβαδέων (Δ/νση: Σοφοκλέους 15, Λιβαδειά, ΤΚ 32100, τηλ: 2261350833) και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι Γκικόπουλος Λ. και Τσαμπή Ε. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com