Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη θέση Επόπτη ΟΤΑ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 10:24 Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τη θέση Επόπτη ΟΤΑ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας

Ανακοινώθηκε από το Α΄ Τμήμα του Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Διοικήσεων (Ε.Σ.Ε.Δ.) οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων για την πλήρωση θέσης του Επόπτη Ο.Τ.Α. Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Στους πίνακες κατάταξης δεν περιλαμβάνονται τα μόρια των συνεντεύξεων και η σειρά για τους υποψηφίους Δημοσίου ή μη έχει αυτή τη στιγμή ως εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

1. ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ

2. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

3. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4. ΜΙΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

5. ΠΑΓΩΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

1. ΚΥΡΙΕΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΝΑ

2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3. ΡΑΝΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

4. ΝΤΕΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

5. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

6. ΛΙΑΠΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

7. ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

8. ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

9. ΦΤΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

10. ΔΕΛΗΛΙΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Αποκλείστηκαν 10 άτομα, τα 9 για έλλειψη διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος σε οποιονδήποτε κλάδο του δικαίου ή 10ετους δικηγορικής εμπειρίας και 1 για μη συμπλήρωση βιογραφικού.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση ενώπιον του Α΄ Τμήματος του Ε.Σ.Ε.Δ. από την Τρίτη 16-4-2019 έως και την Πέμπτη 18-4-2019 και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com