«Αστακός» το Νοσοκομείο Βόλου για τον Κουφοντίνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 11:31 «Αστακός» το Νοσοκομείο Βόλου για τον Κουφοντίνα

Παραμένει τελικά στο Νοσοκομείο Βόλου, για παρακολούθηση ο κρατούμενος στις φυλακές Κασσαβέτειας Δημήτρης Κουφοντίνας, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ της Δευτέρας.
Ο πολυισοβίτης κρατούμενος ξεκίνησε από την Πέμπτη 2 Μαΐου απεργία πείνας, διότι ο εισαγγελέας απέρριψε για ουσιαστικούς λόγους το αίτημα για άδεια που είχε υποβάλει, αλλά τη Δευτέρα ένιωσε ζαλάδα, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία του και παραμένει προληπτικά νοσηλευόμενος.
Το δωμάτιο που νοσηλεύεται στη νέα πτέρυγα φρουρείται, ενώ στο Νοσοκομείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, για το λόγο αυτό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιεκτελεστής της 17 Ν, είναι καταβεβλημένος από την απεργία πείνας και γι’ αυτό οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι πρέπει να παραμείνει για προληπτική νοσηλεία (αν και αρχικά σκεπτόταν να του δώσουν εξιτήριο χθες το μεσημέρι), ενώ ο ίδιος δεν δέχεται τροφή, παρά μόνο νερό και εμφανίζεται αρνητικός στη χορήγηση φαρμάκων.

Πηγή: Magnesianews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση