Τι ποσό θα πληρωθούν οι υπάλληλοι της Αυτοδιοίκησης για τις εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 20:58 Τι ποσό θα πληρωθούν οι υπάλληλοι  της Αυτοδιοίκησης για τις εκλογές

Με αποφάσεις του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, εγκρίθηκαν τα ποσά με τα οποία θα αποζημιωθούν οι υπάλληλοι πρώτου και δευτέρου βαθμού της Αυτοδιοίκησης προκειμένου να φέρουν εις πέρας τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, και των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019.

Αναλυτικά, ποσό ύψους επτά εκατοµµυρίων οκτακοσίων επτά χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (7.807.800,00€) θα δοθεί ως Επιχορήγηση σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθµού για δαπάνες εκλογών και τεσσάρων εκατοµµυρίων εννιακοσίων εξήντα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (4.969.800,00€) ως Επιχορήγηση σε Ο.Τ.Α. β΄ βαθµού, προκειμένου να γίνει η καταβολή της ειδικής εκλογικής αποζηµίωσης στους υπαλλήλους τους, οι οποίοι θα απασχοληθούν µε την προπαρασκευή και διεξαγωγή των ∆ηµοτικών και Περιφερειακών Εκλογών και των Εκλογών για την ανάδειξη των µελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Επιπλέον εγκρίθηκε ποσό ύψους 781.260,00€, προς τις Περιφέρειες της χώρας για την κάλυψη δαπανών προμήθειας γραφικής ύλης και κάθε υλικού εξοπλισμού και εργασίας που είναι απαραίτητες για τις εκλογές.

Το ποσό που αντιστοιχεί στη Στερεά είναι 47.180,00 ευρώ εκ των οποίων τα 13.280,00 θα πάνε στη Φθιώτιδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com