Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Πέντε υπάλληλοι του «ΒσΣ» γίνονται αορίστου χρόνου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 15:52 Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Πέντε υπάλληλοι του «ΒσΣ» γίνονται αορίστου χρόνου

Συστάθηκαν οι προσωποπαγείς θέσεις με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου…

Το δρόμο για την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως πήρε η μονιμοποίηση πέντε (5) εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύσταση ισάριθμων προσωποπαγών θέσεων Ιδιωτικού ∆ικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) στον Οργανισµό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.).

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με την οριακή συμμετοχή 14 εκ των 27 συμβούλων και προβλέπει από μία (1) θέση προσωρινή προσωποπαγής:

1. ΠΕ Ψυχολόγος, στην οποία θα καταταχθεί η Κούρεντα Αικατερίνη του Κωνσταντίνου

2. ∆Ε Βοηθός Νοσηλευτή, στην οποία θα καταταχθεί η Τουλούµη Παρασκευή του Ανδρέα

3. ΥΕ Οικογενειακή Βοηθός, στην οποία θα καταταχθεί η Παπακωνσταντίνου Λουκία του ∆ηµητρίου

4. ΥΕ Οικογενειακή Βοηθός, στην οποία θα καταταχθεί η Ζαχαράκη Κωνσταντία του Βασιλείου

5. ΥΕ Οικογενειακή Βοηθός, στην οποία θα καταταχθεί η Κατσινέλλου Μαρία του Αντωνίου

Οι παραπάνω υπάλληλοι του «ΒσΣ» ορισμένες εκ των οποίων προσέφεραν τις υπηρεσίες για σχεδόν 16 χρόνια, δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο Λαμίας ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, απόφαση που υποστήριξε ουσιαστικά ο Δήμος αφού δεν παρέστη στη Δίκη, ούτε θέλησε να ασκήσει έφεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com