Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι - Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 13:56 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι - Χαλκίδα

Σε συνέχεια της πρόσφατης παραλαβής από το Ελληνικό Δημόσιο του συνδετήριου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε Σχηματάρι – Χαλκίδα, συνολικού μήκους 11χλμ., η Νέα Οδός συνεχίζει τις εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος, προκειμένου οι οδηγοί, να απολαμβάνουν τα υψηλοτέρα δυνατά επίπεδα ασφάλειας και εξυπηρέτησης, που προσφέρει η Νέα Οδός στο σύνολο των αυτοκινητοδρόμων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 22 έως και Τετάρτη πρωί 24 Ιουλίου, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, από την αρχή του τμήματος και για διάστημα 1 χιλιομέτρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χαλκίδα, με την κυκλοφορία στο εν λόγω τμήμα να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα.

Τέλος από το πρωί της Τετάρτης 24 έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιουλίου, στο ίδιο τμήμα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, καθώς και της λωρίδας εκτάκτου ανάγκης (Λ.Ε.Α) με τη κυκλοφορία να διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση