«Έφυγε» ο πρώην παράγοντας του ΑΣ Λαμία Λάμπρος Παναγιώτου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 10:50 «Έφυγε» ο πρώην παράγοντας του ΑΣ Λαμία Λάμπρος Παναγιώτου

Έφυγε από τη ζωή ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, σε ηλικία 89 ετών, ένας από τους πιο γνωστούς παράγοντες του Φθιωτικού ποδοσφαίρου ο Λάμπρος Παναγιώτου.

Αν και ο ίδιος σε νεαρή ηλικία, είχε διακριθεί για τις επιδόσεις του στο στίβο, η μεγάλη του αγάπη ήταν το ποδόσφαιρο το οποίο κυρίως υπηρέτησε από το πόστο του παράγοντα.

Επί σειρά ετών διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στη Διοίκηση του ΑΣ Λαμία και σε εποχές μάλιστα πολύ δύσκολες για τον ιστορικό σύλλογο.

Είχε ασχοληθεί επίσης με την ΕΠΣ Φθιώτιδας, έχοντας εκλεγεί αναπληρωματικό μέλος στην πρώτη θητεία του Δημήτρη Ριζόπουλου το 1992 και στη συνέχεια τακτικό μέλος της τον Ιούνιο του 1995.

Διακρινόταν πάντα για την επιμονή του στους νόμους, αναζητώντας το δίκιο των σωματείων και των φορέων που εκπροσωπούσε.

Τα τελευταία 15 χρόνια είχε αποσυρθεί από τα κοινά, ειδικά μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης του γυναίκας, Τασίας.

Για την απώλεια του Λάμπρου Παναγιώτου η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου Λαμία 1964, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του επί πολλά έτη κατά τις δεκαετίες του 1990 και 2000 Γενικού Γραμματέα της ομάδος μας, Λάμπρου Παναγιώτου σε ηλικία 89 ετών. Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του, ενώ αντιπροσωπεία θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί σήμερα 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης στο Κοιμητήριο Λαμίας».

Καλό ταξίδι φίλε Λάμπρο…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση