Καλοκαίρι: Καιρός να ανακαλύψετε τον Chef που κρύβετε μέσα σας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 10:13 Καλοκαίρι: Καιρός να ανακαλύψετε τον Chef που κρύβετε μέσα σας!

Το μπάρμπεκιου (BBQ) σήμερα όπως ποτέ άλλοτε!!!

Η νέα σειρά ψησταριών υγραερίου Campingaz, χάρη στη νέα προηγμένη τεχνολογία και στο μοντέρνο σχεδιασμό τους, προσφέρουν τον πιο εύκολο, γρήγορο και απολαυστικό τρόπο ψησίματος.

Η Campingaz διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων που ξεχωρίζουν για τις καινοτομίες τους βάσει των αναγκών των καταναλωτών, καλύπτοντας τις ανάγκες ενός ατόμου ή όλης της παρέας.

Οι ψησταριές υγραερίου Campingaz είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν  σωστό, ομοιόμορφο και υγιεινό ψήσιμο, με κορυφαία γευστικά αποτελέσματα.



Το καινοτόμο σύστημα καθαρισμού (Campingaz InstaClean System) το multi cooking σε μεγάλες επιφάνειες ψησίματος (Culinary Modular System), καθώς και η ευκολία στην αποθήκευση, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τους που τις κάνουν και ξεχωρίζουν.



Η Campingaz εγγυάται στα προϊόντα της την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια που φέρνουν 65 χρόνια εμπειρίας, παγκόσμιας πρωτοπορίας και καινοτομίας. Όλα τα μοντέλα της συνοδεύονται από 2ετή εγγύηση.

Επιπλέον, για να γίνει ακόμα πιο εύκολο το ψήσιμο, η Campingaz προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από πρακτικά και κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ.

Η Campingaz φέρνει τη Νέα Εποχή στο BBQ και σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε!

Αν θέλετε να δείτε από κοντά πολλά από τα μοντέλα ψησταριών υγραερίου και αξεσουάρ ψησταριών Campingaz® και να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά γι’ αυτά, μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρεία ΚΟΚΟΡΩΝΗΣ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΕ, στην οδό Αθηνών 65, στη Λαμία. Τηλέφωνο 2231402100.

Ενημερωθείτε στο κατάστημά μας για τις ειδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και ΤΙΜΕΣ του καλοκαιριού.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νέα σειρά ψησταριών υγραερίου Campingaz, πατήστε ΕΔΩ

Η εταιρεία μας, ΚΟΚΟΡΩΝΗΣ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΕ, είναι ο επίσημος διανομέας των πιστοποιημένων φιαλών υγραερίου της EKO gas.



Στο κατάστημά μας στην οδό Αθηνών 65 στη Λαμία, μπορείτε να προμηθευτείτε πιστοποιημένες φιάλες υγραερίου 3, 10, 25 κιλών, οι οποίες έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 2231402100 και 6978999184.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση