Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι - Τραυματίστηκε ο δικυκλιστής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 06:50 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι - Τραυματίστηκε ο δικυκλιστής

Το μηχανάκι κατέβαινε την οδό Θερμοπυλών και συγκρούστηκε με ΙΧ που προσπάθησε να στρίψει στην οδό Κύπρου…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/8) λίγο πριν τις 10:00’ στην οδό Θερμοπυλών στη διασταύρωση με την οδό Κύπρου.

ΙΧΕ μάρκας Suzuki που ανέβαινε την οδό Θερμοπυλών, προσπάθησε να στρίψει αριστερά στην οδό Κύπρου, τη στιγμή που από το αντίθετο ρεύμα κατέβαινε κανονικά μηχανάκι με οδηγό 51χρονο.

Αποτέλεσμα ήταν το δίκυκλο να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο και να βρεθεί τραυματισμένος στο οδόστρωμα ο 51χρονος οδηγός του.

Στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διακόμισε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία έχει χτυπήσει σε αρκετά σημεία του σώματος του αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Του συμβάντος επιλήφθηκε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και πληρώματα της ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση