«Έφυγε» ο πρόεδρος του Καινούριου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 08:01 «Έφυγε» ο πρόεδρος του Καινούριου

Πένθος για την κοινότητα Καινούργιου στο Δήμο Καμένων Βούρλων για την απώλεια του Παναγιώτη Θώμου σε ηλικία 54 ετών.

Ο Παναγιώτης Θώμος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αφού ήταν άνθρωπος της προσφοράς για τους γύρω του και για τον τόπο του. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που είχε ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά, να βοηθήσει τον τόπο που μεγάλωσε και αγαπούσε.  Ο 54χρονος πρόεδρος «έφυγε» το Σάββατο (27/8) μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο συμμαθητής του και φίλος του, Ηλίας Κυρμανίδης, ο οποίος έγραψε:

«Από το ίδιο θρανίο στο γυμνάσιο και μέχρι για πάντα (!!!) θα είσαι για μένα όλα αυτά που συναποτελούν, περιγράφουν και στοιχειοθετούν τον πλούτο να μπορείς να νιώθεις και λες «ο καλός μου φίλος»
"Θέλω να νικήσω κι αυτή τη μάχη, για να απολαύσω κι άλλο τα παιδιά μου", μου είχες πει… Έχεις νικήσει Πάνο μου!! Διότι έχεις τέτοια παιδιά και τέτοια σύντροφο, που θα σου δίνουν ευκαιρίες να τους απολαμβάνεις κι από ψηλά!!
Δεν θα σου πω «Καλό ταξίδι» Τέτοια ευχή λέμε μόνο στους φευγάτους κι εσύ δεν θα φύγεις από κοντά μας ποτέ..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση