Την απείλησε ότι θα της πατήσει το κεφάλι και δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 11:55 Την απείλησε ότι θα της πατήσει το κεφάλι και δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα!

Χωρίς τέλος τα επεισόδια βίας στο Βόλο- Νεαρός έβρισε και απείλησε την σύντροφό του

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι εντάσεις μεταξύ μελών των οικογενειών, ειδικά μετά την καραντίνα λόγω της πανδημίας και από τον κανόνα δεν ξέφυγε ένας νεαρό ζευγάρι Βούλγαρων που μένει στο Βόλο και ένα μικρό παιδί.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 25χρονος άνδρας, έβρισε και απείλησε την 24χρονη σύντροφό του, με αφορμή το ότι βγήκε με το παιδί της και άργησαν να επιστρέψουν στο σπίτι.
Περιμένοντας τη νεαρή να επιστρέψει στο σπίτι, ο νεαρός αλλοδαπός την απείλησε ότι θα της πατήσει το κεφάλι κάτω και δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα!

 
 
 
  
 
 
 
 

Η γυναίκα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη και χθες δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για απειλή, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Η 24χρονη κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ο σύντροφός της την απειλεί μόνιμα και η ίδια θέλει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους.

Πηγή: magnesianews.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση