Δολοφονική επίθεση σε βάρος δύο αστυνομικών στη Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 12:35 Δολοφονική επίθεση σε βάρος δύο αστυνομικών στη Λάρισα

Γλύτωσαν τα χειρότερα με σπασμένο χέρι και ράμματα στο πρόσωπο!!!

Στη σύλληψη ενός άνδρα για τα αδικήματα της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης., προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (4/9).

Ο συγκεκριμένος άνδρας εμπόδισε την πορεία περιπολικού οχήματος του Τμήματος Άμεσης Δράσης, το οποίο κινούταν πέριξ της πλατείας Λαμπρούλη, στην περιοχή του Φρουρίου.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να το ακινητοποιήσει, καθώς αρνούνταν να κάνει στην άκρη βρίζοντας και σπρώχνοντας τους αστυνομικούς. Τότε ομάδα ίσως και 20 άγνωστων μέχρι στιγμής, ατόμων, επιτέθηκαν απρόκλητα στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.

Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο ένας; Φέρει κάταγμα στο αριστερό χέρι, ενώ στον άλλον έγιναν ράμματα καθώς φέρεται να χτυπήθηκε στο πρόσωπο με σιδερογροθιά!

Την άνανδρη αυτή επίθεση καταδίκασε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, κάνοντας λόγο για δολοφονική επίθεση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση