Πως οι πρώτες βοήθειες έσωσαν 24χρονη από ανακοπή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 08:48 Πως οι πρώτες βοήθειες έσωσαν 24χρονη από ανακοπή

Μεγάλη προσπάθεια και κινητοποίηση για τη μεταφορά και την ανάνηψή της στο Νοσοκομείο…

Σωτήρια ήταν η επέμβαση του γνωστού εθελοντή τςη Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Θέμη Παπαδημητρίου σε περιστατικό με ανακοπή 24χρονης κοπέλας με βηματοδότη, η οποία έχασε τις αισθήσεις της ενώ έτρωγε με την παρέα της σε γνωστή πιτσαρία στην παραλία του Βόλου.

Ο εθελοντής ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ κι ακολούθησαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδημητρίου συνέχισε με τη μοστοσυκλέτα του να ανοίγει το δρόμο στο ασθενοφόρο εωσότου φτάσει στο Νοσοκομείο Βόλου όπου εκεί ακολούθησε νέα προσπάθεια ανάνηψης της κοπέλας.

Η αγωνία και γενικότερα η προσπάθεια «αμείφθηκε» όταν στα 20 λεπτά από την ώρα της λιποθυμίας η νεαρή κοπέλα ανταποκρίθηκε!

Δείτε την ανάρτηση του κ. Παπαδημητρίου και κρατήστε αυτό «Μάθετε πρώτες βοήθειες, αλλά και αν δεν ξέρετε ΚΑΝΤΕ ΧΩΡΟ ώστε να κάνουν τη δουλειά τους όσοι ξέρουν…»!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση