Ευρυτανία: «Η κόρη μου έχει πέσει στη Λίμνη» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 09:20 Ευρυτανία: «Η κόρη μου έχει πέσει στη Λίμνη» - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μητέρα της 48χρονης Ευρυδίκης, που αγνοείται στην Ευρυτανία - Πριν από πολλά χρόνια είχε αυτοκτονήσει και ο σύζυγός της.

Η μητέρα της Ευρυδίκης αποφάσισε να μιλήσει και το έκανε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανοίγοντας την καρδιά της και λέγοντας μόνο αλήθειες.

Όπως είπε η ίδια πιστεύει ότι η κόρης της βρίσκεται στο βυθό της Λίμνης των Κρεμαστών και μαλιστα τόνισε ότι η ημέρα Πέμπτη που διάλεξε για να πέσει δεν ήταν τυχαία, αφού και ο πατέρας της «έφυγε» ημέρα Πέμπτη, πριν από πολλά χρόνια.

Επίσης η μητέρα της Ευρυδίκης που αγνοείται εδώ και 18 ημέρες, είπε ότι: «Για τον γαμπρό μου βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, έκανε τα πάντα για να είναι ευχαριστημένη η κόρη μου. Η Ευρυδίκη δεν είχε προβλήματα όμως είχε πολλές φορές αναφέρει ότι θα δώσει τέλος της ζωής της. Πρόσφατα είχε πάλι αποπειραθεί....»

Δείτε τι είπε στη δημοσιογράφο Εύη Γιαρκιά και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση