Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων σε δρόμο «καρμανιόλα» στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 16:20 Καραμπόλα έξι αυτοκινήτων σε δρόμο «καρμανιόλα» στη Φθιώτιδα

«Θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα...», λένε οι κάτοικοι της περιοχής, για τον αιματοβαμμένο δρόμο, στην Ξυνιάδα Δομοκού, όπου στο πρόσφατο παρελθόν έχουν γίνει πολύνεκρα τροχαία.

Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες τροχαίου ατυχήματος στην είσοδο/έξοδο του Ε65 στο «δρόμο - παγίδα» Ξυνιάδας - Κορομηλιάς.

Αυτή τη φορά το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) σημειώθηκε καραμπόλα με την εμπλοκή έξι αυτοκινήτων και τον ελαφρύ - ευτυχώς - τραυματισμό δύο γυναικών.

Η ιστορία είναι γνωστή, όταν ο καιρός είναι βροχερός ή ακόμη και στην πρώτη ψιχάλα, καθώς ο τάπητας για 8 περίπου χιλιόμετρα είναι "γυαλί" και άκρως επικίνδυνος με τέτοια ολισθηρότητα που είναι χαρακτηριστική ακόμη και για τους περιπατητές!

Οι κάτοικοι της περιοχής επανειλημμένα έχουν διαμαρτυρηθεί για την αποκατάστασή της οδού που εξυπηρετεί χιλιάδες αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούν τον ημιτελή Ε65.

Ζητούν με αγωνία, την άμεση αντικατάσταση του χαλασμένου ασφαλτοτάπητα πριν θρηνήσουμε νέα θύματα.

Ήδη το πρωί έγινε κι άλλο τροχαίο, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό, είναι ενδεικτικό όμως της επικινδυνότητας που παρουσιάζει ο δρόμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση