Ποιοι εκλέχθηκαν στο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 08:20 Ποιοι εκλέχθηκαν στο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις εκλογές. Πρώτος σε ψήφους ο Χρήστος - Δημήτριος Γεωργίου…

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων πολλών εκλογικών αναμετρήσεων, διεξήχθησαν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες στον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας.

Θυμίζουμε ότι με απόφαση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, την ίδια ημερομηνία διεξήχθησαν οι εκλογές σε όλους τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας.

Στη Φθιώτιδα ψήφισαν 253 μέλη του Ι.Σ.Φ..

Για το 11μελές διοικητικό συμβούλιο, υπήρχαν δύο ψηφοδέλτια με την Ενωτική Ιατρική Κίνηση του απερχόμενου Προέδρου Χρήστου - Δημήτρη Γεωργίου να συγκεντρώνει 237 ψήφους και να εκλέγει 10 μέλη και ο έτερος συνδυασμός Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση 16 ψήφους και ένα (1) μέλος.

Ο κ. Γεωργίου ήταν πρώτος σε ψήφους συγκεντρώνοντας την προτίμηση 149 συναδέλφων του.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την ομαλή εκλογική διαδικασία, όσο και από την πολύ αυξημένη συμμετοχή. Οι συνάδελφοι σε μια κρίσιμη περίοδο έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το σύλλογο. Έχω τη βεβαιότητα και την πίστη ότι το νέο ΔΣ θα εργαστεί σκληρά και με όρεξη προκειμένου να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε ως ιατρικό σώμα το επόμενο διάστημα», ήταν η πρώτη δήλωση του κ. Γεωργίου στο LamiaReport, αναγνωρίζοντας τα όσα καινούρια έχουν έρθει στις ζωές όλων, τα οποία και πρέπει να κινηθούν προς την κατεύθυνση της παροχής των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών υγείας διασφαλίζοντας συγχρόνως και τους ίδιους.

Άποψή του είναι ότι εξελέγησαν πολύ ικανά και αξιόλογα άτομα και κυρίως με μεγάλη αποδοχή από τους συναδέλφους τους κι αυτό θα επιτρέψει στο σύλλογο να προχωρήσει μπροστά.

Ας δούμε αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα:

ΕΝΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ …237

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ...16

Κατά σειρά εκλέγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας:

1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Του Κωνσταντίνου 149

2. ΦΑΡΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΝΕΚΤΑΡΙΑ Του Ιωάννη 117

3. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Του Δημητρίου 91

4. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Του Γεωργίου 88

5. ΛΙΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Του Αναστασίου 88

6. ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Του Περικλή 85

7. ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Του Ζαχαρία 84

8. ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Του Ευαγγέλου 81

9. ΓΚΟΥΖΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Κωνσταντίνου 66

10.ΓΟΥΒΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Του Ιωάννη 65

11.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Του Στέργιου 13

Επίσης  ο συνδυασμός της Ενωτικής Ιατρικής Κίνησης εκλέγει πέντε (5) εκπροσώπους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και έναν (1) εκπρόσωπο ο συνδυασμός της Αγωνιστικής Ενότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση