Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Μέχρι 11 Νοεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στη THEMATIC TOURISM EXPO

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 15:23 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Μέχρι 11 Νοεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στη THEMATIC TOURISM EXPO

8 με 11 Δεκεμβρίου 2022 η νέα μεγάλη έκθεση στο χώρο της ΠΕΛ…

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στο πλαίσιο της εκθεσιακής του πολιτικής, προτίθεται να επιδοτήσει σημαντικό μέρος του κόστους συμμετοχής των επιχειρήσεων, οι οποίες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην έκθεση THEMATIC TOURISM EXPO που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2022, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις πρέπει να ασκούν συναφή δραστηριότητα ως προς το αντικείμενο της έκθεσης, να είναι ταμειακά ενήμερες προς το Φορέα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, καθώς και να επικοινωνήσουν με τη διοργανώτρια εταιρεία στο τηλ. 211 0129575, www.tte.gr, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση