Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων για τις λαϊκές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 09:43 Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Καμένων Βούρλων για τις λαϊκές

Σε έκτακτη συνεδρίαση έχει καλέσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καμένων Βούρλων, ο Πρόεδρος Γιάννης Σωσώνης, σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων «Χρήστος Παπαγρηγορίου», Αγίου Παντελεήμονος στα Καμένα Βούρλα.

Η 16η έκτακτη συνεδρίαση περιλαμβάνει ένα και μοναδικό θέμα:

1. Εναρμόνιση του Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Καμένων Βούρλων με τις διατάξεις του Ν. 4849/20 (ΦΕΚ 207/05.11.2021 τεύχος Α΄)

Το έκτακτο του θέματος συνίσταται στο γεγονός ότι μέχρι στις 31-10-2022 πρέπει να έχουν καταχωρηθεί στο ΟΠΣΑΑ ο Κανονισμός λειτουργίας λαϊκών αγορών και τα τοπογραφικά διαγράμματα και για αυτό το λόγο πρέπει να προβούμε άμεσα στη λήψη των σχετικών αποφάσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση