Άλλαξε ημερομηνία η εκδήλωση για τα απορρίμματα από «Στερεά Υπεροχής» και «Πατρίδα μας η Στερεά»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 22:44 Άλλαξε ημερομηνία η εκδήλωση για τα απορρίμματα από «Στερεά Υπεροχής» και «Πατρίδα μας η Στερεά»

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας…

Η συνεδρίαση στην Αράχωβα της επιτροπής παρακολούθησης ΕΣΠΑ την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει  ημερομηνία η Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "Αναθεώρηση Εθνικού & Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων - Νέες προοπτικές και προκλήσεις", που συνδιοργανώνουν οι περιφερειακές παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας "Στερεά Υπεροχής" & "Πατρίδα μας η Στερεά".

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που επιχειρεί να αναλύσει θέματα που προέκυψαν στη διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και να αναφερθεί στην επικείμενη αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ώρα 5.30 μμ στο Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα.

Στην ανοιχτή συζήτηση έχουν προσκληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης και σφαιρικής προσέγγισης αυτού του οξυμμένου ζητήματος, που αφορά όλους τους πολίτες.

Το Πρόγραμμα εργασιών:

1. Καλωσόρισμα - Χαιρετισμοί.

2. Εισήγηση από τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων.

3. Τοποθέτηση εκπροσώπου Π.Ε.Δ. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας).

4. Τοποθέτηση εκπροσώπου Διοικητικού Συμβουλίου Φο.Δ.Σ.Α. (Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων).

5. Παρέμβαση - τοποθέτηση Γεν. Δντή Φο.Δ.Σ.Α.

6. Παρεμβάσεις - τοποθετήσεις αυτοδιοικητικών Α΄& Β΄ βαθμού.

7. Παρεμβάσεις - τοποθετήσεις Κοινοβουλευτικών & εκπροσώπων κομμάτων.

8. Παρεμβάσεις - τοποθετήσεις φορέων και πολιτών.

9. Ανακεφαλαίωση και σύνοψη συμπερασμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση