Φθιώτιδα: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά δίπλα στα σπίτια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 14:42 Φθιώτιδα: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά δίπλα στα σπίτια (ΦΩΤΟ)

Και τη χειμερινή περίοδο είμαστε υποχρεωμένοι να προσέχουμε στο άναμμα φωτιάς…

Πυρκαγιά σε ξερά χόρτα πλησίον του Σταθμού των τραίνων στην Αγία Μαρίνα κινητοποίησε την Πυροσβεστική το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11).

Η πυρκαγιά ήταν δίπλα σε κατοικίες για αυτό προκάλεσε την εύλογη ανησυχία των κατοίκων που ειδοποίησαν με αγωνία το «199».

Ένα πυροσβεστικό όχημα από το Π.Κ. Στυλίδας έφτασε στο σημείο και προχώρησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Δυστυχώς ελάχιστα 24ωρα από τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου και οι πυρκαγιές έχουν πολλαπλασιαστεί!

(Διαβάστε: Δεν προλαβαίνουν τις συλλήψεις για εμπρησμούς από αμέλεια!)

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία ξεκινούν από επιπόλαιη συμπεριφορά ανθρώπων που θέλουν να καθαρίσουν οικόπεδα και χωράφια, από κλαδέματα και υπολείμματα καλλιεργειών αντίστοιχα. Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι οι διοικητικές συνέπειες και τα πρόστιμα που επιβάλλονται είναι τα ίδια όλο το χρόνο.

Και κατά τη χειμερινή περίοδο, παραμένουν σε ισχύ όσα προβλέπονται για την πρόληψη και την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη.

Δείτε φωτογραφίες από την πυρκαγιά στην Αγία Μαρίνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση