Συλλήψεις για κλοπές από οχήματα αλλά και κλοπή αγροτικού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 10:16 Συλλήψεις για κλοπές από οχήματα αλλά και κλοπή αγροτικού

Πέντε άτομα μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στο κρατητήριο…

Στη σύλληψη ενός άνδρα, προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης (2/11) αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη Έλληνα που αναζητείται, είχαν κλέψει, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριάς του στην περιοχή.

Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί νόμιμα.

Επίσης έγινε μία σύλληψη από την Ασφάλεια Θηβών, άνδρα που παραβίασε πόρτα αυτοκινήτου και έκλεψε μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε ακολούθως αγορές προϊόντων από καταστήματα της περιοχής.

Τέλος έγιναν τρεις συλλήψεις ανηλίκων που επίσης παραβίασαν πόρτα σταθμευμένου ΙΧΦ αυτοκινήτου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του μία τραπεζική κάρτα, με την οποία ακολούθως πραγματοποίησαν αγορές προϊόντων από διάφορα καταστήματα της περιοχής. Η τραπεζική κάρτα βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση