Φθιώτιδα: Έσωσαν δελφίνι που είχε μπλεχτεί σε δίχτυα - Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 09:20 Φθιώτιδα: Έσωσαν δελφίνι που είχε μπλεχτεί σε δίχτυα - Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης

Απελευθερώθηκε με ασφάλεια και επέστρεψε στα ανοιχτά…

Για περιστατικό παγιδευμένου δελφινιού σε αλιευτικό δίχτυ στη θαλάσσια περιοχή του Καλάμου, ειδοποιήθηκε από τεχνικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11) το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

Πολύ γρήγορα στο σημείο μετέβησαν με το αλιευτικό σκάφος «ΑΝΣΩΝΙΟΣ» στελέχη της Υπηρεσίας για παροχή βοήθειας στο συμπαθέστατο θηλαστικό.

Όπως διαπίστωσαν οι Λιμενικοί το δελφίνι είχε μπλεχθεί σε σχοινί σημαντήρα αλιευτικών εργαλείων. Με τη βοήθεια και του πληρώματος του αλιευτικού, οι Λιμενικοί κατάφεραν να απελευθερώσουν με ασφάλεια το δελφίνι το οποίο ελεύθερο πια έφυγε στα ανοιχτά.

Δείτε καρέ καρέ την επιχείρηση διάσωσής του:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση