Συνέλαβαν μάνα και γιο για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 17:15 Συνέλαβαν μάνα και γιο για ναρκωτικά

Είχαν στην κατοχή τους περισσότερα από δύο κιλά κάνναβη…

Δύο άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες μάνα και γιος - συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11) σε περιοχή της Εύβοιας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τους συλληφθέντες, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 2 κιλών και 148,8 γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση