Καταδίωξη και σύλληψη ενός 43χρονου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 10:14 Καταδίωξη και σύλληψη ενός 43χρονου

Κυνηγητό εξαπέλυσε χθες το απόγευμα στο Βελεστίνο η Αστυνομία, για τη σύλληψη ενός 43χρονου, ο οποίος όπως εξαρχής διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, είχε πλαστό δίπλωμα, ωστόσο τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του και μετά από τη σύλληψή του και έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και ναρκωτικά!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews.gr, τις απογευματινές ώρες της 07/11/2022, στο Βελεστίνο Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου σε υπήκοο Αλβανίας 43 ετών, διαπιστώθηκε να οδηγεί I.X.E. όχημα ιδιοκτησίας του και να επιδεικνύει Άδεια Ικανότητας οδήγησης η οποία ως διαπιστώθηκε ήταν εμφανώς πλαστή, με αποτέλεσμα να στερείται της σχετικής Αδείας ικανότητος οδηγού από την αρμόδια Αρχή.

Έπειτα, μη συμμορφούμενος με τις εντολές και υποδείξεις των Αστυνομικών οργάνων, εισήλθε στο όχημα του και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος να τον ακολουθήσουν με το περιπολικό όχημά τους και με τη την συνδρομή και Αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε/Υ.Α Βόλου, να καταφέρουν την ακινητοποίησή του λίγη ώρα αργότερα στην ίδια περιοχή. Στη συνέχεια, βρέθηκε στην κατοχή του ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού και ακατέργαστης κάνναβης (τσιγαριλίκι), μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων περίπου.

Σε βάρος του δράστη που συνελήφθη, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων του «Κ.Ο.Κ.», «Πλαστογραφία», «Απείθεια» & «Νομοθεσία Περί Ναρκωτικών-Κατοχή». Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση