Λαμία: Πάλι τα ίδια στην πλατεία Πάρκου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 09:12 Λαμία: Πάλι τα ίδια στην πλατεία Πάρκου - ΒΙΝΤΕΟ

Το παράτησε στη μέση του δρόμου, πάνω στη διάβαση πεζών... και προκάλεσε το χάος.

Ο ασυνείδητος οδηγός του παλιού κόκκινου mazda το είχε αφήσει στο σημείο που βλέπετε, το μεσημέρι της Τετάρτης, για περισσότερο από 15' (λεπτά) και όπως ήταν φυσικό μπλόκαρε όλη την κυκλοφορία στην πλατεία Πάρκου.

Κάποιοι οδηγοί μάλιστα αναγκάστηκαν να ανέβουν από τη διάβαση, να περάσουν μέσα από την πλατεία και να κατέβουν από την κάτω πλευρά, όπως θα δείτε και στο βίντεο του LamiaReport που ακολουθεί.

Δυστυχώς, όλη αυτή την ώρα, δεν εμφανίστηκε ούτε Τροχαία, ούτε Δημοτική Αστυνομία. Τελικά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε όταν εμφανίστηκε ο οδηγός, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητο και αποχώρησε σαν κύριος.

Δείτε το βίντεο:

Στο ίδιο σημείο είχε σταματήσει και το αυτοκίνητο με τους ρομά την περασμένη Πέμπτη, όπου έγινε το βίαιο επεισόδιο με το ξυλοδαρμό των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας και του πολίτη που πήγε να βοηθήσει τους δημοτικούς αστυνόμους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση