Λαμία: 21 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 07:57 Λαμία: 21 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της ΠΕΛ

Τα χρήματα δίνονται στον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΕ και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και ο ανάδοχος του έργου.

Εκδόθηκε την Πέμπτη (10/11), από την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, η Απόφαση Ένταξης του έργου που αφορά στην «Αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας» ποσού 21.000.000 ευρώ με δικαιούχο φορέα τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΕ.

Η απόφαση αυτή δίνει τη δυνατότητα εκταμίευσης του ποσού των 21 εκατ. ευρώ και αποτελεί το δεύτερο βήμα μετά την αρχική θετική αξιολόγηση του έργου τον περασμένο Ιούλιο προσθέτοντας άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα των προϋποθέσεων για την κατασκευή του έργου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη Αναδόχου στο συγκεκριμένο έργο έχει προκηρυχθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου από τις ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΕ και ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 11/11/2022.

Αναμένεται η ανάδειξη του αναδόχου τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση