Δήμος Δομοκού: Έκτακτη συνεδρίαση και έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Βασίλη Παπαζάχου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 17:46 Δήμος Δομοκού: Έκτακτη συνεδρίαση και έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Βασίλη Παπαζάχου

Νέα συνεδρίαση την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου…

Ψήφισμα για τον θάνατο του Ομότιμου Καθηγητή Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλειο Παπαζάχο, εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού στην 19η έκτακτη συνεδρίαση του.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στο Σμόκοβο Καρδίτσας, η μητέρα του όμως ήταν από την Ομβριακή Δομοκού - το γένος Κοντονάσιου - και επισκεπτόταν τον Δήμο Δομοκού. Μάλιστα το 2015, ο Βασίλης Παπαζάχος είχε τιμηθεί από το Δήμο Δομοκού για την υψηλή επιστημονική του προσφορά στον άνθρωπο, την επιστήμη και την κοινωνία, αλλά και ως αναγνώριση της συνέπειας, της μεθοδικότητας και της υπευθυνότητας,  που τον χαρακτήριζε στην επαγγελματική του πορεία.

Διαβάστε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού, αποχαιρετά με θλίψη και σεβασμό τον Ομότιμο Καθηγητή Γεωφυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Βασίλειο Παπαζάχο, συμπάσχοντας με την οικογένειά του. Η ανιδιοτελής στάση ζωής του, το ήθος του και η εμπειρία του θα λείψουν από την εκπαιδευτική κοινότητα και το δημόσιο βίο.

Με το παρόν αποφασίζεται:

1. Να εκφραστoύv τα συλλυπητήρια τoυ Σώματoς στηv oικoγέvεια τoυ εκλιπόvτoς

2. Να τηρηθεί εvός λεπτoύ σιγή στην μvήμη τoυ,  στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό τoυ εκλιπόντος

4. Να αναγνωστεί το παρόν Ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

5. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Αιωνία του η Μνήμη»

Νέα συνεδρίαση

Η 20η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ Δομοκού έχει προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη στις 17:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα (πλατεία Μουσών 1).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω πέντε (5):

Θέμα 1ο: Έγκριση μεταβολών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος  2023 - 2024 {Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Αποστολόπουλος Γρηγόριος}

Θέμα 2ο: Έγκριση δωρεάν συμμετοχής στην Ενεργειακή Κοινότητα με την επωνυμία "Φθιωτική Ενεργειακή Κοινότητα Παραγωγής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές  - Ενεργειακή Κοινότητα Περιορισμένης Ευθύνης" {Εισηγητής: κ. Δήμαρχος}

Θέμα 3ο: Ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή Πρωτοκόλλου Παράδοσης - Παραλαβής των ακινήτων, εγκαταστάσεων  και εξοπλισμού διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων του Δήμου Δομοκού στον ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ {Εισηγητής: κ. Δήμαρχος}

Θέμα 4ο: Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2023 {Εισηγητής: κ. Δήμαρχος}

Θέμα 5ο: Έγκριση 9ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 {Εισηγητής: κ. Δήμαρχος}

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση