Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 13χρονο κορίτσι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 07:38 Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 13χρονο κορίτσι

Συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Χθες το βράδυ στο Βόλο, σημειώθηκε στον Βόλο τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό.

Σύμφωνα με τα gegonota.news, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας άντρας  33 ετών, παρέσυρε ανήλικη πεζή 13 ετών, η οποία επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την ίδια οδό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της πεζής η οποία διακομίστηκε με Σταθμό Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Ν. Βόλου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σε διενεργούμενο έλεγχο μέθης στον οδηγό του οχήματος, με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε να ευρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,44 mg/lt κατά την 1η μέτρηση & 1,47 mg/lt κατά την 2η μέτρηση.

Υπαίτιος οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα Πρωτ/κών Βόλου. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση