Χαλκίδα: Στα χέρια της αστυνομίας οι νεαροί τσαντάκηδες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 13:06 Χαλκίδα: Στα χέρια της αστυνομίας οι νεαροί τσαντάκηδες (ΦΩΤΟ αρχείου)

Είχαν ληστέψει γυναίκα που πήγαινε στη δουλειά της μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης. Είχαν κλέψει και τη μηχανή με την οποία διέπραξαν τη ληστεία!

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς 20 και 23 ετών πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης (15/11) οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας για διάπραξη ληστείας και κλοπή τροχοφόρου κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες φέρεται ότι είναι οι δράστες της θρασύτατης ληστείας που έγινε μεταμεσονύχτιες ώρες στη Χαλκίδα, όταν επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με ολοπρόσωπη κουκούλα, προσέγγισαν 50χρονη γυναίκα την οποία και λήστεψαν.

Η άτυχη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της και είχε στην πλάτη της σακίδιο με 150-160 ευρώ περίπου μέσα, προσωπικά έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο. Οι δράστες χρησιμοποίησαν βία για να της την αποσπάσουν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο η γυναίκα κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της μηχανής.

Περιπολούντες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δύο νεαρούς να προσπαθούν να βάλουν μπρος μια μηχανή που έμοιαζε με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία. Όπως προέκυψε ήταν κλεμμένη μερικές ώρες νωρίτερα από σπίτι στη Χαλκίδα.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Επιπλέον στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρέσει από την ληστεία και αποδόθηκε ομοίως στην παθούσα.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και από κει αναμένεται να απολογηθούν στον Ανακριτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση